torstai 10. maaliskuuta 2016

Tyttömäistä vai kuinka?!

Moiks!
 
Nyt rikotaan tuo torstain odotus-postaus sarja ja tänään pääsette kurkkaamaan meidän Mandi neitosen huoneeseen, jossa aiemmin tällä viikolla vaihdeltiin järjestystä oikein urakalla. Kaikki sai siis alkunsa kun tilasin Jollyroom:lta alesta pallovalot.  Ja että niille tuli kiva paikka niin koko huoneessa ikään kuin meni järjestys vaihtoon!
Tuo pulpetti taitaa olla ainut joka on samalla paikalla kuin ennen. Mandia nauratti kun hassuttelin hänen kanssaa, neiti heitteli ehdotuksia miten huonekalut voisi laittaa ja mä sitten niitä siirtelin. Välillä oli mm sänky suoraan oven edessä=) 
 
 
Keittiölle tuli nyt kiva oma nurkkaus, jossa oli tänään muuten aivan mahtavat ravintola leikit neidillä ja Nuutilla. Ihanaa, kun pieninkin osaa jo osallistua leikkeihin. Siinä poitsu istui tyytyväisenä pöydässä ja leikisti maisteli Mandin tarjoiluja<3
 
 
Noissa pallovaloissa mietin kauan, että sopiiko tuo mintun väri tähän huoneeseen, mutta vitsi tykkään siitä nyt sitten tosi kovaa.Kivan piristävä tämän kaiken vaaleanpunaisen ja valkoisen keskellä.
 
Tauluun oon pinterestistä vaan tulostanut sopivan tekstin, helppoa ja nopeaa,just mun makuun!!

 
Sänky käännettiin nyt pois seinän vierestä tässä huoneessa, kun jää siltikin vallan mainiosti tilaa leikeille.

 
Hyllykössä on sitten laatikkoihin piilotettu kaaos: yhdessä dublot, yhdessä barbi jutut ja yhdessä nuken jutut. Nautin niin kun ne saa noihin Ikean laatikkoihin  piiloon, eikä ne loju pitkin ja poikin!!!
 
Arvatkaapa mitä tapahtui kun Rasmus ja Nooa näki Mandin huoneen?! "Mekin halutaan, etät vaihdetaan järjestystä!!" Nyt on sitten mietinnässä miten siellä vaihdettaisiin järjestystä. Kevyt lumipallo efekti!!!
 
Huomenna olis sitten perjantai. Viikonloppua oon odotellut nyt erityisen innokkaana, ollaan nimittäin lauantaina lähdössä kälyn kanssa Seinäjoelle kirppistely kierrokselle. Aloitetaan Nurmon yläasteelta jossa on Mll:n järjestämät Maalismarkkinat. Eli siis suomennettuna: Lastentarvike kirppis ja paikalla on myös joitain tuotemyyjiä.
Innolla siis lähdetään katselemaan löytyiskö jotain kivaa. Nuo kirppistelyt kälyn kanssa on kyllä yhtä SUURTA terapiaa, niin ihana kun saa ilman lapsia turista kaikesta mahdollisesta. Odotan!!!  
 
Ja näin etukäteen jo toivottelen teille ihanaa viikonloppua, rentoutukaa tavalla tai toisella niin jaksaa taas=)
 
~~Ulla~~
 


6 kommenttia:

  1. Ihana huone. :) Hih, noin siinä saattaa käydä, että muutkin haluaa uuden järjestyksen.:D
    Mukavaa viikonloppua sinne ja kivaa kirppistelyä. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi!
      Jotenkin jo arvasinkin, että pojat haluaa jotain muutosta myös,äitiinsä tulleet=)
      Teillekin kivaa viikonloppua<3

      Poista
  2. Aivan todella ihana, tyttömäinen ja hempeä huone <3 Niin kaunis!
    Noi pallovalot on kyllä tosi kivat, meinasin tilata meillekin mutten keksinyt mitään paikkaa joten ne sitten vaan jäi ostamatta, mutta nyt ne taas kaivertaa mieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti Nea!!
      No mäkin noita pallovaloja varmaan pari viikkoa tuumiskelin ja sit lopulta vaan reteesti tilasin=) Enkä mäkään ihan selvää paikkaa noille tiennyt, kun tilasin...Luotin että jostakin ne oman paikkansa löytää:D

      Poista
  3. Oi mikä huone♡♡ja huomaan että frozen on lähellä sydäntä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3
      Ja Frozen on todellakin lähellä neidin sydäntä. Hetken jo oltiin menossa johonkin aivan toiseen suunaan, mutta sitten se teki jotenkin paluun. Nyt fanitus on taas ihan huipussaan!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: