tiistai 1. maaliskuuta 2016

Vaihteeksi makuuhuonetta...

                                                       Moikka!
 
Niin usein tulee napsittu vaan olkkarista kuvia, että päätin kerrankin ottaa makuuhuoneen tähtäimeen. Ja kun täällä on sopivasti pikku tuunaustakin tapahtunut niin se riitti syyksi=)
 
 
Käytiin lauantaina Keskisillä pyörähtämässä ja olikin oikein hyvä päivä. Siellä oli taikuri vääntelemässä ilmapalloja ja pitämässä näytöksiä. Lapset oli ihan innoissaan.Nuutti seuras Serla oravaa pitkin kauppaa ja halaili aina kun orava pysähtyi<3 Itse löysin jotain pääsiäisjuttuja ja Minille ihanan bodyn. Niin ja sitten makkariin uudet tapetit=) Olin jo ehtinyt Mikolle sanoa, että haaveilen tuonne meidän makkariin jotain uutta ilmettä ja Keskisillä sattui olemaan kaikki tapetit -50% niin siitä se ajatus sitten lähti!!

 
Tähtiä on nyt tässä huoneessa vaikka muille jakaa. Yhden yöpöydän haluan tähän kämppään ja jotain ajatustakin sen suuntaan on, mutta pitää odottaa kevättä, että pääsen tuunaus hommiin. Eli sitten lähtee nuo tällä hetkellä yöpöydän virkaa toimittavat tähti laatikot pois. Päiväpeitosta tykkään niin kovasti, että siitä en malta luopua. Ja ehkä sekin vähän rauhoittaa, että tuota tähti tapettia tuli vain yksi seinä=)
 
 
Meillä on tänään lasten serkku yö kyläilemässä ja pojat on vastaavasti kälyn luona visiitillä. Ihana kuunnella noita pienten tyttöjen juttuja<3 Nuutti reppana käy sekoittamassa joka välissä tyttöjen barbi leikit...Täytynee keksiä pikku miehelle jotain ihan muuta puuhaa=)

Tässä niitä pääsiäisjuttuja, nuo munat oli niin mun väriset, että oli pakko ottaa. Mandilta puuttui kori trullitteluun, nyt löytyi söpö sellainen.
 
Nyt nautiskelemaan tuosta aivan mahtavasta auringon paisteesta!!
 
                                              Aurinkoa sunkin päivään<3
 
                                                         ~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo tähtitapetti :) ja nätti makkari teillä muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyin siihen itsekkin ja isännyksellekin kelpas=) Kiitos!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: