tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kevät asusteita...

Moiks!
 
Jos oot vailla asusteita kevääksi itselle tai lapselle niin mulla olis nyt tosi kiva vinkki teille.
Ootteko tutustuneet jo Samurai shopin tuotteisiin? Jos et niin suosittelen käymään pika pikaa kurkkimassa ihana verkkokauppa Kliks. Tuolta löytyy kyllä pipoja ja tuubihuiveja yhdisteltäviksi vaikka minkä väristen haalarien ja takkien kanssa.
 
Yritys on saanut alkunsa, kun perheenäiti Pauliina ei löytänyt omalla pojalleen kivaa pipoa, ja niin kuin yleensä sitä rupeaa sitten väsäilemään itse. Ja näistä ihanista pipoista sana lähti leviämään, niin että 2013 hän avasi verkkokaupan. Pauliina valmistaa pipot ja muut asusteet itse kotonaan.
Ja koska pipot valmistetaan itse, voit myös itse vaikuttaa niiden suunnitteluun!! Ai miten niin suuri plussa?!!
 
Sain valita meille pari tuotetta ja otin itsekkäästi tämän rusettipipon ja tuubihuivin  itselle. Mä tunnustan olevani jonkin sortin hamstraaja noiden pipojen suhteen. Meiltä löytyy aina monen monta pipoa joka kauteen. Pitää olla joka säälle sopivia ja vaatteisiin sopivia. Kauppa- ja kyläilyreissuille on omat pipot, siis ne siistimmät, you know. Niitä vaan kertyy...hih.

 
Molemmat on päässyt jo käyttöön ja on kyllä niin ihanat. Molempien trikoo on tosi laadukkaan tuntuista. Otin nyt ehkä vähän tylsästi musta valkoiset, mutta ainakin ne on helppo yhdistää kaikkien mun takkien kanssa=)
 
 
Mandille tilasin tietstiy myös. Ylläri. Neidille saapui aivan yli söpöt pitsiset rusettipipo  ja  minituubi . Tuo Mandin huivi on muuten tilattu juurikin mun toiveiden mukaan sopimaan rusetti pipoon, sitä ei ollut tällä hetkellä valmiina valikoimissa. 

 
 
Postitus oli muuten ihan huippu nopea. Parissa päivässä oli koko paketti omassa postilaatikossa. Ja postaritkaan ei päätä huimaa, ne ovat nimittäin aina 2,50€.
 
Tämä oli kyllä sellainen blogi yhteistyö mistä oikeasti nautin. Tuote jota on helppo kehua, oikeasti tarpeellinen ja vieläpä kotimaista työtä.
Uskon, että meillä tullaan vielä tekemään Samurai shopiin monta tilausta!!Noita pipoja ja huiveja kun tarvitaan joka vuoden aikaan, joka ikinen vuosi=)
 
Aurinkoista päivää sinne puolelle ruutua!
~~Ulla~~
 
 *Osa tuotteista saatu, osasta alennus, blogi yhteistyö*

6 kommenttia:

 1. On kyllä ihanan keväisiä asusteita :) Rusetit pipossa on vaan niin suloisia, oli sitten lapsen tai aikuisen piposta kyse ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tosi kovasti:)
   Mä oon ihan vasta just löytänyt nämä rusetit. Oon kyllä joka asias vähän hitaasti syttyvä..Laitetaan sen piikkiin:D

   Poista
 2. Niiiiiin hienoja!!! Olinkin ehtinyt jo unohtamaan kun sanoit noista :) -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nämä on kyllä ihania, ei voi muuta sanoa!!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: