keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Nopeasti valmista!!

                                              Moiks!
 
Viimeksi taisin kutoa villasukat joululahjaksi isälleni, niihin verrattuna nämä valmistui noin sata kertaa nopeammin=) Kaikille omille lapsille on tullut tehtyä villasukat ja tumput jo raskaus aikana, eikä Minikään tietysti oo poikkeus. Kävin tuossa paikallisessa Lankavassa ihastelemassa lankoja, eikä varmaan oo kenellekkään yllätys että juuri nämä värit tarttui mukaan?!

Tuo lanka oli niin unelman pehmoista,että siitä tuli juurikin sopivat villasukat. Valkoiset tein vähän hienostelu meiningillä, esim hameen tai leggareiden kanssa käytettäväksi.

 
Nämä vaaleanpunaiset taas tulee ihan normi käyttöön. Niiden malli on varmaan kaikille tuttu Junasukka. Osoittautuneet käytössä ihan parhaiksi. Pysyvät pienissä potkivissa jaloissa enemmän kuin hyvin!Tarkoitus olisi tehdä vielä ainakin toisella värillä tumput, ehkä jopa molemmilla. Noissa sukissa kun meni tyyliin kaks päivää tehdä per pari=) Oi kun kaikki villasukat valmistuisi yhtä nopeaan!!
 
 
Tuli tässä mieleen, että Seinäjoen sairaalasta ollaan taidettu joka kerta saada villasukat mukaan vauvalle, kun on kotiin lähdetty. Jotkut ihanat ihmiset niitä on sinne tehneet vastasyntyneille lahjoitusta varten, niin kaunis ajatus<3
 
Vaaleanpunaista lankaa odottaa muutenkin tuolla tekijää, tarkoitus olis tehdä keittiön pöydälle kevääksi vaaleanpunaiset tabletit.
 
Ihanaa keskiviikko päivän jatkoa!!
~~Ulla~~

 

4 kommenttia:

 1. Villasukat on kyllä niin ihania ♡ Mä en osaa kutoa sitten yhtään, joten nakitan homman aina mummilleni joka sitten vääntää koko porukalle muutamat sukat syksyisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä on.Mä opettelin about 9 vuotta sitten kutomaan ja voin sanoa,että ne ensimmäiset oli jotain ihan muuta kuin a)sopivat b) oikein tehty:D Mutta onneksi en luovuttanut, nyt on kiva kun saa tehtyä sukkia,vielä kun olis aikaa tehdä niin hyvä!!

   Poista
 2. Noi junasukat.♥ Sen lisäks että ne on äärettömän hyvät, niin ne on myös niin suloiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat!! Jotenkin ne vaan kuuluu vauvoille ja vauva-aikaan<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: