perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kevättä pipossa!!

Perjantaita!!
 
Eilen sain idiksen selattuani miljoonia  muutamia blogeja ja nettisivuja. Mulla oli siis oikeasti ihan tarkoituskin sille selailulle, nimittäin saada jonkunlainen idis kevät piposta Mandille. Viime syksynä tein kimaltavia pipoja  klik  , nyt halusin jotain ihan muuta.
 
No yllättävän monessa blogissa oli jonkin sortin rusetilla varustettuja pipoja. Kaikille on jo varmaan tuttuja nämä ihanat Papun rusetti pipot?! Ainakin niitä näkyy täällä meidänkin suunnalla jo aika paljon=) (Siis JOPA meillä päin..hih:D )
kuva napattu googlen kuvahausta
 
Noh, koska mulla sattuu noita kankaita olla kaapissa aika kivat varastot, niin päätin koittaa väkertää jonkin sortin rusetti pipon itte. Googlailemalla löytyi aika moneen versioon ohjeitakin, eli en oo ainut joka näitä tekee=)
Pipoksi tein ihan perus trikoopipon kaksin kertaisesta trikoosta, että tämän voi ottaa vaikka heti käyttöön. Mandi halusi tuollaisen takaa lörpöttävän mallin. Ja rusettiin käytin jotain Tilda kangastilkkua joka löytyi laatikon pohjalta.
 
 
Laittelin tuon rusetin keskeltä oikein kunnolla kiinni ja reunoilta sitten vaan muutamilla pistoilla, että se pysyy nätistä kun pipon laittaa päähän.
 
 
 
Siis kattokaa nyt taas näitä neitosen poseerauksia. En ikinä millään lailla ohjeista neitiä vaan sanoin vaan, että "mee tuohon oven eteen niin mä nappaan pari kuvaa". Toinen asettelee heti jalat ja kädetkin. Voi että<3
 
 
Tuosta tuli nyt kyllä omasta mielestä nätti pipo. Voipi olla, että teen vielä toisenkin eri värisen... Itsellekin tällainen voisi mennä...Kääk voi olla, että meillä on kohta Mandin kanssa miljoona rusettipipoa:D
 
 
Miten musta tuntuu, että oon jotenkin ihan myöhässä näiden kevät vaatteiden hankkimisen suhteen??!! Tällä viikolla vasta jotenkin tajunnut, että kyllä niitäkin tässä piakkoin taas tarvitaan. Noh, onneksi tuo lumi ei nyt ihan päivässä (eikä varmaan viikossakaan) sula!
Tytöille tuntuu muuten löytyvän satoja erilaisia pipoja. Sekä kaupassa,että  sitten netissä vinkkejä niiden tekoon. No mites pojat??! Onko se tyytyminen siihen ihan normi pipoon?! Joko lörpöttävään malliin tai sitten normiin? Vinkkailkaa pliis jos ootte löytänyt jostain kivoja pipoja pojille!! Lähinnä nyt siis kevääksi olis hakusessa pipot.
 
Nyt joka kotiin ihanaa viikonloppua!
 
~~Ulla~~


2 kommenttia:

 1. Pakko myöntää etten itse oo tehnyt vielä mitään kevääseen liittyviä ulkovaate hankintoja :D Mutta ihana pipo tuli ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin helpottavaa kuulla.En siis oo ihan viimeinen joka heräilee tähän asiaan:D Tuntuu vaan, että kaikki blogit on täynnä kollaaseja kevät vaatetuksesta, ihan tuskan hikeä pukkaa kun ittellä on kaikki vielä ihan alkutekijöis!!

   Niin ja kiitos, tykkään myös tuosta mösästä<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: