maanantai 14. maaliskuuta 2016

Herquleksen tuplat

Maanantaita!!
 
Lauantaina sain viimeinkin nämä tuplarattaat meille,JEI!
 
Ahkeran Torin selaamisen jälkeen löysin pari viikkoa sitten ihanat tuplarattaat. Merkiltään samat mitkä meillä on nuo normi yhdistelmätkin, eli Herqulekset. Tämä merkki on jo mun käsityksen mukaan lopettanut valmistuksen, mutta se ei meitä haittaa! Ollaan oltu ihan Super tyytyväisiä niihin perus vaunuihinkin, joten ei tarvinnut paljoa miettiä ostetaanko nämä vai ei.
 
(Oikeasti tuolla mun Torin selaamisella pidetään jo varmaan koko sivustoa pystyssä...)
 
Paljon piti punnita mitä ominaisuuksia halutaan, että rattaissa on. Tietty olis ollut ihana ostaa jotkut matkaversiot,eli mahdollisimman pieneen tilaan menevät. Mutta koska neKÄÄN ei olisi mahtunut tuonne meidän autoon, niin seuraava kriteeri vei voiton. Haluttiin rattaat joilla on kiva käydä lenkillä. Ja meidän lenkki maasto ei todellakaan oo tasaista asfalttia!!
 
 
Mukana tuli vauvalle pehmeä koppa ja eturenkaat saa lukittua paikoilleen.Niin ja työntö suuntaa pystyy myös vaihtaa. Rakastan näitä!!!Nuuttikin pääsi testailemaan jo omaa paikkaansa ja hyvin sopi jätkä sinne=)
 
 
Ihanaa kun on yksi hankinta vähemmän. Nyt enää isoja hankintoja olis se sitteri. Ja imetystyynystä haaveilen ehkä vähän,toki oon pärjännyt ilman sitä jo neljä imetystä...Mut jos sellainen vastaan juoksee niin nappaan kiinni=)
 
Nyt elellään rv 26. Muutama hassu viikko ja olis rv30. En kestä!! Mini on tällä viikolla n.900g painava ja pituuttakin on jo n.31cm. Tällä viikolla vauva oppii avaamaan silmiään ja harjoittelee sitä ahkerasti. Vauva erottaa myös pimeän ja valon.  Lapsiveden määrä on vähentynyt, joten liikkeet tuntuu selvemmin.
 
 
Liikkeet on kyllä tulleet huomattavasti terävimmiksi. Välillä ihan sattuu kun toinen oikein ojentelee itseään! Selällään ei oikein pysty olla paria minuuttia kauempaa, tuntuu että happi loppuu just!!
Mutta olo on edelleen niin hyvä. Voiko tätä edes uskoa. Tänä aamuna kävin sokerirasituksessa.  Nyt oli tullut joku uusi juttu, että jos joku aikaisemmista lapsista on ollut syntyessään yli neljä kiloinen, niin joutuu automaattisesti tuohon rasitukseen. Meillä Nooa oli 4200g kun syntyi.  Siispä 12h syömättä ja otettiin eka verinäyte, sitten se ah NIIN ihana litku nassuun ja tunnin päästä taas näyte, ja siitä vielä tunti ja viimeinen näyte. Ei paha. Lähinnä nauroin labran henkilökunnalle, että aika luksusta, kun saa olla pari tuntia ihan rauhas=) Eihän se sokerilitku nyt mitään herkkua oo,mutta ei nyt mitään ylitse pääsemättömän pahaakaan. Mini innostui oikein huolella möyrästämään masussa,kun tuon litkun join. Niin ja sain mä  yhden keittiöliinan virkkailtua siinä aikani kuluksi!
 
 
Vatta on jotenkin tosi korkealla nyt ja MIni kyllä erittäin nopeasti ilmoittaa jos istun liian kasassa tai nojailen liikaa eteenpäin. Täälä siis istuskellaan ihan Super suoralla selällä=) Tekee hyvää, tiedetään, mutta on se vaan hankalaa...!!
 
Laskeskelin tässä päivänä eräänä jäljellä olevia työpäivä ja niitä oli about 30. Pitelen siis vuosilomia pois ennen äippälomaa. Jestas miten vähän on siis enää työpäivä jäljellä. Toisaalta kyllä odotan jo kovasti niitä päiviä kun saa keskittyä vain noihin omiin muruihin, mutta tiedän, että varsinkin Mandi ja Nuutti
 tulee ikävöimään hoitolapsien seuraa. On se hienoa, kun joka arki päivä tulee kaverit kotiin=)
 
Tällaisia kuulumisia, sisustus juttuja tulossa!!
~~Ulla~~
 


4 kommenttia:

 1. Tosi passelin oloiset vaunut teillä :) Tori on munkin kaveri, sieltä tuppaa löytyy aina kaikkea kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nuo vaikutti just niiltä omilta. Mä arvelinkin etten oo ainut Torin kaveri:)

   Poista
 2. Imetystyynynä virkaa on hyvin ajanut lidlistä ostettu pitkä putkittyyny (alle 15e) ja siihen saa ostettua erilaisia tyynyliinoja. Molempien lasten kohdalla käytin tyynyä loppuraskaudesta nukkumakaverina ja nyt sit toinen imetystaival menossa :) Niitä on harmi vaan kerran kaksi vuodessa myynnissä, mutta jos sattuu eteen niin suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei tosi hyvä vinkki! Oon pariinkin otteeseen harmitellut, kun Lidlissä on aina vaan ne pienet hetket nuo jotkut tuotteet myynnissä.Mutta onhan tässä aikaa, pitää kattoa josko noita ehtis tässä tulla myyntiin=)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: