torstai 31. maaliskuuta 2016

Savun tuoksua

Me vietettiin sunnuntaina oikein kunnon ulkoilu päivä koko perheen kesken. Kaadettiin tuosta pihasta yks ikäloppu pihlaja ja vietiin siitä pienimmät oksat tuonne tontin rajalle ja isommat sahattiin puulatoon. Olipa muuten homma. En olisi ikinä uskonut mikä määrä oksia voi suhteellisen pienessä pihlajassa olla!
Jokainen auttoi omalla tavallaan ja mistä olin kaikkein iloisin, ihan vapaa-ehtoisesti!! Mandi kantoi mun kanssa oksia läjälle, Nuuttikin toi muutamia risuja. Rasmus innostui sahaamaan puita pieniksi paloiksi ja Mikko sai kannella niitä kaikkein raskaimpia oksia. Nooan hyväkäs haistoi ilmeisesti tulevat hommat ja pyyhälsi kaverin työ kylään:)
 
Iltapäivällä päätettiin nauttia ihanasta aurinkoisesta säästä ja tehdä nuotio tuohon lähimetsään. Ja juu, meillä on lupa siihen!
 
 
Oli niin ihanaa olla ihan vaan oman perheen kesken ja höpötellä mukavia. Nooakin kotiutui sopivasti paistelemaan makkaraa. Lapset oli ihan innoissaan kun saivat paistella omat makkaransa ja juoksennella metsässä.
 
Nuuttikin pääsi yllättävän hyvin kävelemään metsän pohjaa pitkin. Olin nimittäin ihan varma pikku miehellä menee hermo kun kaatuilee, mutta ei!
 
Pitäis useammin käydä paistelemassa makkaroita tuossa metsässä. Tuonne tuli matkaa meidän kotiovelta hurjat 200m. Eli ei nyt kyllä voi vedota pitkään matkaan :D Muutenkin oli mukava kun ei ollut mitään menoa koko päivänä, sai touhustella ilman kelloa, ihan parasta.
 
Tämä äiti täällä rakastaa kotoilua<3
 
~~Ulla~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: