keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Lapsiperheen luksusta!!

No niin takaisin täällä:) Mainitsinkohan ollenkaan täällä blogissa, että lähdetään pikku reissulle?! Käytiin risteilyllä Turusta Tukholmaan ja sitten vielä kotimatkalla stopattiin Tampereella. Päätettiin touhustella jotain kivaa yhdessä, ennen kuin vauva syntyy. Se kun sitten hetkeksi vähän rajoittaa menemistä,mutta vain hetkeksi!
 
Reissu meni hienosti, menoa ja meininkiä riitti, niin kuin aina kun ollaan lasten kanssa menossa. Laiva oli takaisin satamassa vasta illalla vartin yli seitsemän, joten olisi mennyt tosi myöhälle kotiin tulo. Niinpä päätettiin jo etukäteen ajaa vain Tampereelle. Sitten tulikin se ikuinen ongelma, missä yövytään. No hotellissa, mihinkäs tämä meidän pikku perhe oikein mahtuu?! Aika monen hotellin kohdalla myydään suoraan eioota kun yrität laittaa lapsilukumäärää. Useassa ei ole edes vaihtoehtona valita neljää lasta. Mutta sitten on niitä poikkeuksia,ihania sellaisia! Viime kesänä saatiin jo maistiaisia tästä hotellista ja silloin joku täällä blogin puolella kyseli,että ollaanko jätetty osa lapsista kotiin,että mahduttiin hotelliin yöpymään...No ei oltu!
 
 
 
Mulla oli suuri ilo tehdä yhteistyötä Scandic Rosendahlin kanssa. Tämä yhteistyö vetää kyllä väkisinkin suu pielet hymyyn. Hotelli kuuluu perhehotellien kategoriaan, en kyllä ihmettele miksi. Ensinnäkin autojen parkkipaikka on ilmainen, JEI! Saavuttiin hotelliin vasta puoli kymmenen jälkeen illalla ja Nooa sai itkupotku raivarit jo autossa, Nuutti huusi kun herätin hänet unilta, Mandi mökötti muuten vaan, kun oli jo niin väsy. Me tehtiin siis melkoisen äänekäs sisääntulo. Vastaanotossa oli kuitenkin aurinkoiset ihmiset vastaan ottamassa meidät ja lastenkin ahdistus helpottui, kun saivat pinssit ja yllätys paketit käteensä. Pika kirjautuminen hotelliin ja huonetta etsimään. Ja se huone.( Pahoittelut jo etukäteen jos tämä hehkutus ärsyttää, mutta lähtökohta on siis se että ollaan yövytty USEASTI omppuhotellissa, niin kauan kuin mahduttiin..)
 
Meidän huone oli jotain ihan mahtavaa luksusta;virallinen nimi on Family Superior Plus. Kokoa noilla huoneilla on 30-50 neliötä ja meidän huone taisi olla sieltä isoimmasta päästä.
Kuvat saa puhua puolestaan:
 
Siskolle laitoin tämän kuvan kännykän kautta ja hän oli ihmetellyt mistä kokous huoneesta mä laittelen kuvia:D Huoneessa oli siis iso pöytä ja erityisvarusteluina löytyi teen ja kahvinkeitto mahdollisuus.
 
 
Pelkästään jo se, että sai nukkua lasten kanssa erihuoneissa oli niin ihanaa, että ei sitä voi sanoin kuvailla. Saatikka, että tuo meidän sänky oli niin ihana, että tämä äiti on nukahtanut varmaan sillä sekunnilla kun on pään tyynyyn saanut!
 
Molemmissa huoneissa oli myös omat tv:t, joten ei tullut tappelua siitäkään, mitä ohjelmaa katsotaan. "Lasten puolella" oli ihanat nojatuolit ja iso oleskelutila, Mandihan nimesi nuo  heti  prinsessan tuoleiksi:)

 
Lasten paketeista paljastui värityskirja ja -kynät. Kirjoja väriteliin heti aamusta kun odoteltiin toisia pois kylvystä.
 
 
Ja siis kylpy, sitähän meidän lapset osasivat jo odottaa viime kesän visiitin jäljiltä. Illalla oli kello niin paljon, että jätettiin kyvyt aamuun. Ja kyllähän nuo sitten kylpivätkin. Aivan rusinasormin tultiin ammeesta pois:D

 
Yhtään en valittanut myöskään näistä Pyhäjärven maisemista. Tuossa on  ihan kävelymatkan päässä hotellista Pyynikin uimaranta. Hotellin sijainti on kyllä tosi kivan rauhallinen, sinne kaupungin hälinään voi sitten lähteä erikseen.
 
 
Mä olin varmaan se kaikkien innokkain aamupalan odottaja, mikään ei oo niin ihanaa kuin hotellin aamupalat!!
 
 
 
Hotellin aulasta löytyy lastenleikki paikka, jossa meidänkin muksut vietti tovin. Aulassa oli myös nurkkaus jossa oli x-box.  Rasmus ja Nooa pelas pleikkaria ja Mandi ja Nuutti touhus sitten kaikkea mahdollista.
 
 
 
Tämä hotelli saa meiltä kyllä suuret kehut. Ihan jo senkin takia, että on hotelli jossa ei tarvitse "hävetä" lapsimäärää. Tiedättekö, oon sellaisenkin puhelin soiton kerran yhteen hotelliin soittanut,jossa päiviteltiin ääneen, että kun "teitä on niin monta..." .
 
Eli jos teidän perheen kesäloma reissu kaipaa majoittumiskohdetta niin lämpimästi suosittelen Rosendahlia. Ja jos netin hakukoneilla ei löydy sopivaa huonetta juuri teidän perheelle, niin luuri käteen ja soittamaan, siellä on kekseliäitä ihmisiä vastaamassa.  Me saatiin ainakin ihan loistavaa palvelua!!
 
 
Suuret kiitokset Rosendahliin, me ollaan varmasti tulossa takaisin!!
 
~~Ulla~~
 
*Yhteistyö postaus*

4 kommenttia:

 1. Oiii näyttää niin kivalta! Täällä kateellisena kattelen noita aamupala kuvia, eikä toi sänkykään huonolta näytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä se todella oli!! Juu aamupalat on kyllä ihan parasta. Varmaan jokainen äiti- ihminen osaa niitä arvostaa:D

   Poista
 2. Pitkästä aikaan pääsen lukemaan blogiasi. Ja voi mikä hotelli! Lapsiperheiden unelma! :D Ja varmasti oli hermoja koettelee mihin pääsee yöksi ja jos tilaus vaiheessa on määrätty minkä kokoinen perhe saa tulla.. niin voi hyvää päivää! :) Mukavalta kuulosti teidän perheen reissupäivä. Pitääkin ottaa talteen hotellin nimi jos vaikka kesällä koiramäen jälkeen jäisikin Tampereelle yöksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana reissu ja hotelli myös,suosittelen lämpimästi yöpymistä lasten kanssa tuolla:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: