keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Natsimutsi täälä moi!

Siis vitsi ette usko miten väsynyt mä oon takkuamaan poikien kanssa pelaamisesta. Välillä tuntuu, että me takutaan ihan päivittäin, välillä jopa useita kertoja päivässä. En vaan jaksa. Ja siltikään en todellakaan oo antamassa periksi tässä.
 
Tällä hetkellä meillä on siis pelipäivä pojilla keskiviikkona ja lauantaina. Ja peliaika on n.2h. Lisäksi pojat saavat yhtenä päivänä viikossa pelata vielä kaverinsa kanssa n.1 1/2h. Ja siis tuon kaveri pelipäivän saa pojat itse päättää, koska sen kuluttavat.
 

Tällä hetkellä vaan saadaan Mikon kanssa kuulla harva se päivä kuinka me ollaan AINOAT vanhemmat kaveripiirissä jotka ei anna pelata joka päivä. Tuon lauseen toden peräisyyttä välillä epäillään, mutta toki tiedän että monet poikien kaverit saa pelata enemmän ja useammin.  Mutta jotenkin haluan vaan tiukasti pysyä tässä omassa tyylissä. Pitää pelipäivät selvästi ja rajata peli aikaa. Turhauttaa vaan niin älyttömästi!!! Mun mielestä tuon ikäisten poikien (kohta 8v ja 9,5v) pitää tehdä vielä muutakin, kuin istua ruudun ääressä ja pelata. Meidän pojat onneksi osaa vielä leikkiä. Tykkäävät touhustella pikku legojen parissa ja leikkiä monenlaisia leikkejä ulkona. Oon pitänyt noita juttuja ennen ihan itsestään selvyyksinä, mutta en taida pitää enää.
 

 
Välillä tuntuu tosi pahalle, että poikien kaverit saattavat soittaa ja kysyä voiko teille tulla kylään. Meille saa oikeastaan aina tulla. No sitten seuraava kysymys kännykän toisesta päästä on, että ootteko te jo kuluttanut kaveripelipäivän ja jos vastataan että joo, niin sitten kaveri ei tulekaan kylään??!! En voi uskoa, että tuon ikäisillä se, meneekö kaverin luo riippuu siitä saako siellä pelata??!! Nostaa kuulkaa ihan pulssia.
 
Nyt sitten perustellaan monta kertaa viikossa miksi meillä ei VIELÄKÄÄN lisätä pelipäiviä, miksi meidän mielestä on tärkeää tehdä myös muuta kuin nököttää ruudun ääressä.
 
 
Miten teillä, joudutteko vääntää pelaamisen kanssa? Pelataanko teillä ylipäätään? Miten te perustelette omat päätökset lapsille, oli se sitten se että saa pelata joka päivä tai vain pelipäivinä?
 
 
Tänään kurvaan neljän jälkeen neuvolaan, kiva taas pitkästä aikaa kuulla Minin sydän ääniä<3
 
~~Ulla~~4 kommenttia:

 1. Mi en katso kellosta peliaikaa, siis tarkkaa. Saatan sanoa että nyt voisit lopetella sen pelaamisen, oot pelannut riittävästi. Jos ei ota kuuleviin korviinsa niin lopuksi käyn itse sulkemassa koneen. Iltaisin saa pelata/katsella pelivideoita kun iltatoimet on tehty ennen nukkumaanmenoa. Kun kaveri tulee kylään, saa pelata, mutta ei nyt mitään tuntikausia... Ajatukseni on että kun en ole liian natsi, vältän jatkuvaa takkuamista. En itsekään tykkäisi jos joku määräisi että mulla on kaksi ompelukonepäivää viikossa :D Meillä kyllä potkulautaillaan, pyöräillään yms. pihallakin ihan mielellään, mutta varmasti jos en koskaan huomauttaisi pelikoneen sulkemisesta, jumittuisi siihen varmasti pidemmäksi aikaa! Ja kyseessä siis tokaluokkalainen poitsu...

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina kommentista:)
   No kun tuota mäkin oon miettinyt välillä, että jaksaisko ne ihan joka päivä pelata jos se olis sallittua. Tuota jumitusta on meilläkin aina välillä. Joskus oon joutunut mäkin käydä sulkemassa sen pleikkarin, kun aina vaan huudetaan, että ihan pian!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: