torstai 1. maaliskuuta 2018

Parin "pikku" muutoksen jälkeen...


Hellou!

Mä oon aika kauan jo haaveillut avohyllyistä meidän keittiöön. En vaan oo saanut niitä millään sopimaan mihinkään kohtaan. Meillä ei keittiössä ole tyhjää seinää ollenkaan, joten se vähän vaikeutti avohyllyjen meille tuloa. Mutta vaan vähän:) Yhtenä päivänä vaan lamppy syttyi päässä ja keksin mihin ne voidaan laittaa. No se vaati toki ensin ANKARAA kaappien tavaroiden läpikäyntiä ja hurjaa järjestelyä, mutta sainpas vaan kaksi kaappia tyhjäksi! Mikko ja mun veli sai kunnian toteuttaa mun projektin purku ja kasaus osan (jokainen voi ihan itse päätellä miten innoissaan Mikko oli kun sille idiksestä kerroin:D ). Mulle jäi sitten vaan maalaus ja sisustus. Aika rankkaa,hah. 


Tässä vielä muistutukseksi vanha kuva kaapeilla. Ja nyt muuten vasta huomaisin, että tuossa alemmassa kuvassa on myös vielä nuo tummat alakaapit. Onpas oudon näköiset!


Silloin kun tähän taloon muutettiin valittelin siskolle (ja varmaan kymmenelle muullekin, soriii), kuinka vähän kaappeja tässä keittiössä on. Vanhassa talossa oli varmaan kaks kertaa näin paljon. Mutta kummasti kun tavaraa karsii, niin sain vielä nuo kahden kaapin tavarat laiteltua muihin kaappeihin. Jippii! Ja eipä oo mitään ylimääräisiä kippoja ja kuppoja  meidän keittössä enää. Miten niitä muovikippojakin kertyy ihan mielettömät määrät, vaikka aina on ne yhdet ja samat käytössä?!Hyllyt on tehty ihan vaan Prismasta ostetusta liimalevystä ja samaisesta paikasta ostetuista hyllypidikkeistä. Olin niin innoissani tuosta muutoksesta, että sitten vasta kun Mikko oli saanut hyllyt seinään kiinni, huomasin, että niin. Ne olis ollut ehkä hitusen helpompi maalata ENNEN seinään ruuvausta, mutta hei onnistui ihan kivasti noin paikoilleen ruuvattunakin. Vähän vaan asento sai olla huono, mutta mitäs pienistä!


Mulla oli joku pakkomielle saada tuohon hyllylle muratti. No niin kuin näette en sellaista meidän kylän tarjonnasta löytänyt, varsinkin kun olin liikkeellä tyyliin kuudelta illalla. No tänään käydään Vaasan suunnalla, josko sieltä sitten. Joku kukka oli kuitenkin pakko ostaa, joten tuo sai kelvata (mikä tuo on?!).


Niin tykkään kun saan nyt sitten vaihdella hyllyille tavaraa oman mielen ja ehkä vuoden aikojenkin mukaan.  Enää ei tarvitse vaan kadehtia muiden ihania avohyllyjä blogeista, mulla on ikioma<3<3


Tässä nyt vaan kävi vähän sillä tavalla, että kun sain tuon avohyllyn nyt tuohon, niin haluan uudistaa vähän muutenkin tätä meidän keittiötä. Siispä luvassa on vähän maalausta ja dc-fixin kanssa heilumista. Laittelen kuvia sitten kun saan valmista (eli sitten kun hermot on mennyt kertaa kolme ja se fixi on silti rutussa ja maalista loistaa vielä vanha väri alta...).

Löytyykö teidän keittiöstä paljon kaappeja vai pärjäätkö vähemmällä?! 

Aurinkoista loppu päivää teille<3

~~Ulla~~


14 kommenttia:

 1. Ai että on tuo vaan niin ihanan avara ja valoisa nyt!! Varsinkin kun vertaa tuohon kuvaan missä alakaapit on vielä tummat?! Paaaljon parempi :) Ei malta oottaa että saat sen valmiiksi asti! -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä myös ihan rakastunut tähän!! Niin ihanan valoisa kohta tuli tuosta. Mäkään en malta odottaa, että näen millainen sitten koko keittiöstä tulee, kun oon saanut tuunailun loppuun:D

   Poista
 2. Kiva uudistus, tuo kyllä keveyttä ja raikkautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri noilla sanoilla mäkin kuvailisin tuota muutosta!

   Poista
 3. Tosi kiva uudistus! Raikasta <3. Ja vaihteluhan tunnetusti virkistää. Kaappeja meillä ei juurikaan ole, mutta laatikoita sitäkin enemmän - jotka tuntuu kaikki olevan myös täynnä. Vaatisi kunnon marituksen, että saisin niistä sellaiset, jotka ei ahdistaisi ;).
  Ja niinhän se vähän on, että kun jotain paikkaa ehostaa alkaa toinen paikka näyttää tarvitsevan myös remppaa :D. Ihana, kamala oravanpyörä ;)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Vaihtelu todellakin virkistää ja tosi kiva kun jo pienellä muutoksella tulee iso ero vanhaan. Meillä on nyt keittiön kaapit sellaiset, ettei heti ahdista kun ne avaa, mutta meidän aikuisten vaatekaapille sais kans jonkun sortin marituksen tehdä:)

   Poista
 4. Tosi kivan näköinen kokonaisuus, mun mielestä nuo avohyllyt on tuohon juuri kuin tehdyt! :)

  VastaaPoista
 5. Avohylly on tosi kiva, avartaa ja raikastsa tilaa. Tuo sisustuskärpänen on paha, se tuottaa helposti liikaa ideoita! Mutta eihän se haittaa, jos on aikaa toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin sitä avarutta tuo avohylly toi tosi paljon keittiöön! Siis joo, mä postailen tässä joku päivä minkä ketjureaktion tämä avohyllyjen asennus aiheutti. Mä kaipailen kovasti vuorokauteen lisää tunteja näiden kaikkein projektien toteuttamiseen:)

   Poista
 6. On kyllä kivan näköinen keittiö :)

  T. Sanniska

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: