maanantai 19. maaliskuuta 2018

Mahtava viikonloppu

Siinäpä se oli lyhyesti sanottuna. Takana on kyllä aivan täydellinen viikonloppu. Launtaina kävin kaverin kanssa kirppistelemässä ja löysin jotain pieniä kivoja juttuja, pojille shortsia, Rasmukselle Conversen tennarit kesäksi, Minealle ihanat pompin shortsit ja shortsihaalarit ja parit sisustus jutut. 


 No ne kirppis löydöt ei ollut se lauantain paras anti, vaan yhteinen aika ihanan kaverin kanssa. Molemmilla on se oma arki jota pyöritetään ja kiire vie mennessään. Tuollaisista yhteisistä hetkistä osaa ottaa kyllä kaiken silloin irti, kun harvoin nähdään. Kiitos Kirsi, oot niin rakas<3

Lauantai ilta menikin sitten mukavasti sohvalla telkkua katsellen ja lasten kanssa lautapelejä pelaillen. Ihan parasta! Rasmukselle ja Nooalle tuli kaveri yökylään, ja voi ihme miten kova äänisiä pojat voivat olla kun pelaavat! Kävin useamman kerran yläkerrassa sanomassa, että pitäis olla vähän hiljempaa, kun pienet yrittää nukkua. 


Sunnuntaina  nukuin kuulkaa kevyet kahden tunnin päikkärit. Niin ihana oli käpertyä viltin alle sohvalla ja vaan kääntää kylkeä välillä. Toki ehkä olis ollut vähemmän takkuinen olo lyhyempien päikkäreiden jälkeen, mutta mitäs pienistä. Päikkäreiden jälkeen pakattiin eväät laukkuun ja pulkat autoon ja suunnattiin koko perhe pulkkamäkeen. Vähän meinas sää päästä vaikuttamaan mun fiilikseen, taivas oli nimittäin ihan harmaa ja lunta satoi ihan viistosti. Mutta onneksi kumminkin lähdettiin, lumisade nimittäin loppui jo matkalla ja meillä oli ihan huippu hauskaa!Kiivettiin mäkeä ylös ja laskettiin kilpaa alas. Mä sain vähän kuittia siitä, että kiljuin joka lasku, mutta mun mielestä se nyt vaan kuuluu asiaan:) Lasketiin välillä yhdessä Mandin tai Minean kanssa, Nuuttikin tuli kerran kyyttiin. Muuten Nuutin aika menikin hänen omia sanoja lainaten "möyrästäessä mäkeä". Eli hän vain kieriskeli ja luisui pepulla mäkeä. Mikäpä siinä, kunhan viihtyy!

Paisteltiin makkaraa ja hörpittiin termarista lämmintä mehua,mikä siitä onkaan, että se makkara maistuu niin hyvältä tuolla ulkoillessa! Meidän ajatukset kääntyi kyllä makkaran paiston myötä ihan kesään ja juteltiin mitä kesällä sitten grillaillaan:)  Eväshetken jälkeen oli taas kiva jatkaa mäen laskua. Mineakin jaksoi ihan hämmästyttävän hyvin kiipeillä mäkeä ylös ja alas kun otiin laskettu tuumasi aina, että "uudestaan". Tuon pikku neiti on kyllä oikein hurja pää, yhtään ei pelännyt vaikka välillä tuli Mikon kanssa ihan hurjaa vauhtia alas.
Kotona lämmitettiin vielä saunaa ja tehtiin lämppäreitä. Juuri tällaisista päivistä mä saan sen kaiken energian tähän normaaliin arkeen. Siitä kun touhutaan yhdessä ja saa nähdä lapsien ilon. Eilenkin mäessä tuli välillä sellainen ihan pakahduttavan onnellinen olo meidän lapsista. Heistä jokainen on niin ihana ihminen ja tuo oman tärkeän lisänsä meidän perheeseen. Oon ihan hurjan onnellinen, että he saavat kasvaa yhdessä ja saavat jakaa omia juttujaan sisarustensa kanssa. 

Akut ladattuina on hyvä aloittaa tämä uusi viikko. Nyt saa sitten jo laitella pääsiäistä ihan kunnolla, ihanaa!!

Miten teidän viikonloppu sujui? 

~~Ulla~~


3 kommenttia:

 1. Meillä ulkoiltiin, syötiin mummulassa, yksi kävi ratsastamassa, yksi kaverisynttäreillä, itse kävin lenkillä ystävän kanssa ja muuten vaan nautittiin kun ei ollut kiire minnekään. :)
  Ihanaa viikkoa teille.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teilläkin on ollut kyllä tosi kivan kuuloinen viikonloppu. Tuo on just parasta kun on sopivassa suhteessa touhua ja sitä ihan vaan olemista!
   Ihanaa viikkoa teillekin<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: