perjantai 16. maaliskuuta 2018

Entäs ne marjat sitten?!

*Yhteistyöpostaus, tuotteita saatu blogi näkyvyyttä vastaan*

Miten teillä maistuu marjat? Saatteko lapset syömään niitä?

Meillä syödään ihan hurjasti marjoja kesällä ja syksyllä. Mansikoita menee niin monta kiloa, etten ensimmäisen 10kg jälkeen enää edes laske. Viinimarjoja ja vadelmia katoaa pieniin masuihin myös päivittäin kun niitä tuosta omasta puutarhasta saa. Syksyn tullen mustikoita ja puolukoita syödään päivittäin. Oon ihan tosi tyytyväinen, että marjat maistuvat lapsille (muutenkin kuin piirakoissa), onhan ne ihan hurjan terveellisiä ja vitamiineja tulee ihan huomaamatta hyvät määrät.  Ja varmasti kaikki ollaan samaa mieltä, että ne marjat on parhaita tuoreena? Mulla on tapana antaa lasten syödä siitä kaupasta ostetusta 5kg mansikka laatikostakin niin paljon kuin jaksavat, vaikka meillä tulee kyllä omasta maastakin tosi paljon jo mansikkaa. On ne marjat vaan niin eri makuisia sitten kun ovat pakastimessa olleet.  Mutta sitten tulee talvi. Pitkä talvi ja siihen vielä kevät päälle.  Ja se hetki kun pakastin on tyhjä marjoista. Mitäs sitten keksitään?


Tässä kohtaa suosittelen suuntaamaan Roberts Berrie sivuille  ja valitsemaan mitä marjoja teidän perheeseen halutaan. Meidän perhe pääsi Perhekuplan kautta testailemaan näitä mahtavia tuotteita ja ollaan ihan rakastuttu niihin.  Suuri plussa tulee tietenkin kotimaisuudesta, tuotteet valmistetaan Suomessa. Tuotteissa käytetään kokonaisia pohjoisen marjoja. Niitä tehdessä hyödynnetään siis ihan marjojen kuoret ja siemenetkin. No nyt siellä ruudun toisella puolella sitten mietitään, että meidän sihtikurkkuinen lapsi ei  näitä syö. Uskallan väittää toisin! Meillä lapset testailivat Muumi berrie vadelmaa ja kukaan ei maininnut mitään mistään siemenistä:)


Aikuisena tykkään tosi kovasti kun tähän Roberts Berrie sarjaan kuuluu noiden normaalien marjavalmisteiden lisäksi tehomarjatuotteita joissa on marjojen lisäksi kuitua, kollageenia tai proteiinia. Siis niiden super terveellisten marjojen lisäksi! Ja hei onhan se nyt aika mahtavaa, kun voi vaan valita mitä marjoja sitä tänään tekisi mieli ja valita sitten sen mukaan purkki. Villimustikka oli mun ihan lempparimaku, niin hyvää, että meni ihan herkusta.


Berries tuotteita en kuvailisi mehuiksi, sillä rakenne muistuttaa mielestäni enemmän smoothieta. Lapset tykkäs juoda omaansa pillillä, mutta nuo purkit on suunniteltu niin, että niitä pystyy kyllä pienikin juomaan suoraan purkista. Tuotteet on tosi käteviä jo siitäkin, että ne maistui yhtä hyvältä ihan huoneenlämpöisinä tai sitten kylminä. Tosi kivoja napata mukaan vaikka kevään puistoretkelle.


Koska kesään ja marjakauteen on vielä aikaa suosittelen lämpimästi klikkailemaan Roberts Berrie sivuille ja tekemään tilausta! Kannattaa myös ottaa Roberts Berrie facessa  seurantaan, siellä näyttää olevan arvontoja välillä sekä tietoa päivistä jolloin tuotteita voi käydä ostamassa  esim. suoraan tehtaalta.Miten teillä, uppoaako marjat lapsille vai nyrpistetäänkö niille nenää?! Ja entäs te aikuiset, tuleeko marjoja syötyä?!

Ps. Onhan teillä jo Perhekupla seurannassa facessa?! 

Ihanaa alkavaa viikonloppua, toivottavasti joka suunnalla saadaan nauttia ihanasta auringon paisteesta! Muistakaa viettää aikaa sielä sohvallakin lapset kainalossa<3

~~Ulla~~


2 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen tuntuisia tuotteita, ehkä pitää tarkastella niitä paremmin kaupoissa käydessäni :) Mekin syödään marjoja: marjakausina tuoreena ja muulloin sitten omaan pakasteeseen säilöttyjä. Yleensä sekoitamme ne tylsästi luonnonjogurttiin makua ja ravinteita antamaan tai käytämme ne smoothieihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä tosi hyviä, suosittelen testailemaan!
   Marjat on kyllä niin ihania tuoreena, en malta odottaa kesää ja marjakautta<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: