keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Keveämpää...

Moiks!
 
Sisustus rintamalta ei ookkaan blogin puolella ollut aikoihin juttua, korjataan tuo asia heti:)
 
Oon tässä energia puuskissani pessyt kaikki alakerran ikkunat ja verhot. Osa verhoista on mennyt pesun ja silityksen jälkeen takaisin ikkunalle, mutta olkkariin vaihtui jo kesäverhot. Päätin, että ne on joka tapauksessa niin vähän aikaa ikkunalla, että saavat luvan tulla jo nyt ilahduttamaan meitä (=mua).  Ja onhan nuo nyt ihana kevyet ja raikkaat.
 
Olkkarista on saanut lähtöpassit myös talja, joka tuntui hitusen ristiriitaiselta noiden pitsiverhojen rinnalla. Tähän huoneeseen on haaveissa uusi matto. Jotenkin miellän nyt tuon ryijymaton syksyyn ja talveen. Mutta se ikuisuus ongelma, millainen matto??!! Mun mielestä mattoja on niin hankala ostaa. Tässä sitä vielä vaikeuttaa tuo, että lattia on tummanruskeaa laattaa. Oonkin miettinyt pitäiskö sitä ottaa virkkuukoukku käteen ja virkata tuohon esim. valkoinen iso pyöreä matto. Olisko se hyvä sellainen mammaloman projekti?!;) Oon sitten ranteet jumis hoitamassa vauvaa...
Meillä muuten kuuluu nykyään olkkarin vakisisustus yksityiskohdaksi nuo Nuutin pikkuautot ja parkkitalo. Yleensä nuo autot on vaan KAIKKI pitkin lattiaa ja jokainen sitten iloisesti vuorotellen astuu niiden päälle.
 
Vaaleanpunainen on varmaan koko kesän sisustusväri, sitä on tulossa nimittäin myös tuonne terassin puolelle. Jatkumo, eikös siitä aina hoeta kaikissa sisustusohjelmissa?! Meidän jatkumo on tuo väri:D
 
 
 
Meidän makkarista oli pakko ottaa yks räpsy, kun saatiin sinne niin ihanan uusi valaisin. Oon ihan in lööv!! Miten paljon voikaan koko huoneen ilmeeseen vaikuttaa yksi lamppu?! Varsinkin kun mä olin sitä mieltä, että meidän edellinen lamppu olis riittänyt vallan mainiosti...(joka oli siis ihan perus valkoinen plafondi...) Keittiön pöydän päälle on myös tulossa uusi valaisin, toivottavasti sekin osoittautuu yhtä onnistuneeksi hankinnaksi!
 
 
Tuolla varjostimen sisällä on siis pieni kruunuvalaisin, Super ihana!!! Ja yllättävän hankala kuvattava.
 
 
Sisko soitti eilen ihanan puhelun ja ilmoitti tulevansa meille tänään. En malta odottaa, edellisestä vierailusta on nimittäin hmmm... olisko jopa 3kk?! Ei ainakaan kaukana siitä! Rasmus jo kyseli, että puhutteko te sitten koko ajan:D No kyllä!! Ollaan siskon kans molemmat enemmän kuin kovia höpöttelemään ja lapset valittaakin aina kun Virpi on meillä, että te vaan puhutte koko ajan. Välillä jopa vähän päällekkäin, kun molemmilla on niin paljon asiaa. Onni on omistaa sisko<3
 
Hei ja saatiin sitten viimeinkin hommattua se polyrottinkinen sohva. Ei torista, koska tämä K-Raudan divaani sohva tuli niin hyvään tarjoukseen, että ei edes mietitty kahta kertaa! Tuolla hinnalla, kun ei oikein saa edes käytettyä ja tuo oli JUURIKIN sitä mitä mä oon haaveillut! Eli täälä oli yksi erittäin onnellinen nainen, kun Mikko tuon kotia kiikutti:)
 
Tykkäsin tosi kovaa, kun tuossa on tuo rahi johon tuli mukana myös lasikansi, eli sitä voi pitää myös pöytänä, niin kuin meillä varmasti on.
kuva K-raudan sivuilta
 
Sai mun maalailu projektikin ihan uutta tulta alle, kun löytyi tuo sohva. Vaikka ei tässä kyllä ihan heti oo niin lämpöisiä säitä varmaan tulossa, että terassilla tarkenis oleilla. Mutta onpa valmis!
 
Huomenna tulossa infoa mahtavasta yhteistyöstä mihin saan olla osallisena!!
 
~~Ulla~~

6 kommenttia:

 1. Ihania sisustusjuttuja! Tykkään niin teidän kodista! Uutta postausta odotellessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina!!:)
   Mäkin viihdyn kyllä täälä meidän kodissa, paljon paremmin kuin vanhassa!!!

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin kaunista. :) Ja ihana tuo valaisin.
  Uuu, jännityksellä odotan uutta postausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!! Mäkin tykkäsin tosi kovaa tuosta valaisimesta:)

   Poista
 3. Onpas kaunista teillä! :) <3 Ihania värejä ja tosi kivat noi verhot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne!! Nuo verhot on kyllä niin kivan kesäiset:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: