sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Fiilikset pilvissä!!!

Maanantai aamu ja täälä ollaan ihan fiiliksissä vielä viikonlopusta, tai no eilisestä. Vielä kerran isot kiitokset Virpille ja basaarille, ja teille kaikille ihanille naisille jotka sain tavata!!! Ihan mahtava porukka<3
 
Ja kiitokset tietysti myös asiakkaille, myynti oli aivan loistava, nyt täälä kovasti tuuminkin malttaisinko sijoitella noista "ylimääräisistä" rahoista pariin uuteen Greengaten lattekuppiin:)Niin haluaisin pari pastellin sävyistä!
 
 
Eilinen oli suhteellisen pitkä päivä, olin Basaarilla jo puoli kymmenen jälkeen ja sielä tuli seisoskeltua sellaiset kuusi tuntia. Sieltä kurvasin suoraan kauppaan jossa tein kevyesti viikon ruoka ostokset. Koti matkalla alkoikin sitten supistelemaan..Ei hyvä!!! Supistuksia tuli reilun tunnin ihan säännöllisesti viiden minuutin väleillä ja ne oli sellaisia, että vähän sai hengitellä, että kesti. Arvatkaa meinasko pienoinen paniikki iskeä?! Kotona meninkin saman tien sohvalle makoilemaan ja siinä kun olin puolisen tuntia ollut, niin rupes väli harventumaan.
 
Tänään elellään Rv 32. Miettikää tätä ihanuutta on enää vähän jäljellä!! Niin ja osaltaan noita fiiliksiä nostaa tietysti myös se, että töitä olisi jäljellä enää tämä viikko:) Vetää väkisinkin suupielet ylöspäin!
 
Viime keskiviikkona oli neuvola ja täytyy sanoa, että on todella ihanaa kun on neuvolan täti jolla on aikaa jutella. Nopsasti hurahti tunti tuolla käynnillä:)
 
Tässäpä neuvola kuulumisia:
 
RR 105/82 (edellisellä kerralla 112/79)
Painon muutosta edelliseen kertaan -560g (miten voi olla mahdollista??!!)
Hb 124 (115)
SF 28 (25)
Sykkeet 142 (140)
Liikkeet ++
Tarjonta rt
 
Hb:n noususta oon niin tyytyväinen. Rautaa syön vieläkin, koska terkka sanoi että nyt vauva kasvaa vielä muutaman viikon tehokkaasti. Mutta sain harventaa tablettien popsimista niin, että viikossa on pari vapaa päivää. Paino, no en vaan käsitä miten se on voinu tippua??? Olin ihan varma, että sieltä pamahtaa joku +2kg :) Tällä hetkellä siis ollaan vielä 3kg päässä lähtöpainosta.
 
Jotenkin arvelinkin, että Mini on jo pää alaspäin. potkut on ruvennut tuntumaan tuossa oikealla kyljellä ja sitä samaa paikkaa on muutkin potkiskelleet.
 
 
Voinnissa ei siis mitään moitittavaa. En vaan voi tarpeeksi hehkuttaa miten hyvin mä voin. Oon tässä raskaudessa yrittänyt kiinnittää hirveästi huomioita siihen, että mulla on hyvä olla. Jos on väsyttänyt niin oon yrittänyt levätä. Jos on ollut nälkä niin sitten on syöty. Näyttää toimivan hyvin:)
 
Edes tämän aamun sää ei saa mun hyvää tuultani muuttumaan. Lapset odottaa, että tuleeko lunta niin paljon, että saadaan tehdä lumiukko. Mä ehkä toivon, että ei ihan niin paljon tulisi...
 
 
Tulipas oikein kunnon seka postaus, älkää välittäkö;)
 
Ihanaa, ihanaa, IHANAA alkanutta viikkoa sulle ystäväiseni<3
 
~~Ulla~~

6 kommenttia:

 1. Kääk, miten pitkällä sun raskaus jo onkaan. Kohta saa jo katsella suloisen vauvan kuvia.♥ Niin ihana lukea että voit hyvin, mullakaan ei ollut mitään suurta odotusaikana. Mitä nyt sen korvien lukkoon menon kanssa oli ongelmia ja meni hermo, ei oo kyllä sitä yhtään ikävä.
  Tälläkin satoi lunta, ihan kamala oli avata aamusta verho. Piti hieraista silmiä muutamaan kertaan. :D
  Mukavaa viikkoa myös sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikö, miten ihmeessä nyt mennään jo näin pitkällä??!! Tässähän pitää pian sairaalalaukkuakin ruveta pakkailemaan?!
   Saa olla kyllä niin onnellinen että on voinut näin hyvin, tuntuu että se on nykyään harvinaisempaa, monella on kumminkin vaikka mitä ongelmia ja vaivoja. Vai puhutaanko niistä raskauksista vaan enemmän?!
   Joo, tuohon lumen tuloon ei meinaa kyllä oikein tottua enää näin keväällä:D

   Teille myös koko perheelle mukavaa viikkoa!! <3

   Poista
 2. Hei!

  Ehditkö ehkä postata siitä lasten sukupuolten ja elämäntilanteen yhteydestä vielä ennen kuopuksenne syntymää? En löytänyt sitä aihetta odotuskuulumisista viimeksi.

  -Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin kyllä, säästän sen mammaloman alkuun, kun on paremmin aikaa paneutua asiaan:) Tulossa siis on!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: