torstai 1. syyskuuta 2016

Pehmoista...Niin pehmoista!

"Äiti tämä tuntuu ihan pumpuli pilveltä" noin tuumas meidän Mandi kun tunnusteli Minean uutta pyyhettä. Ja se on kyllä niin totta, en voi edes käsittää miten pyyhe voi olla näin pehmoinen. Voitte vaan kuvitella,miten ihanaa on kääriä meidän pikkuinen tuohon kylvyn jälkeen. Ei tule kyllä varmasti kylmä!
 
Onko teille jo LuinSpa tuotteet tuttuja? Mä ostin vasta ekan tuotteen ja oon ihan myyty!! Seuraavaksi on P A K K O saada Nuutille kylpyviitta. Täältä voit käydä lukemassa infoa näistä ihanuuksista!


Tässä vauvojen pyyhkeessä oli ihanaa tuo koko. Ainakin meillä on viimeistään puolen vuoden ikäisellä ollut jo niin pienen oloinen se perus vauvojen huppupyyhe. Tämä pyyhe on tosi reilun kokoinen ja tässä on vielä nappikin edessä, että voi käyttää viittana myös, aika kätevää vai mitä?!
 
Nuo korvat hupussa on vaan niin suloiset<3
 
 
Jos ilmeestä pitäis jotain päätellä niin sanoisin,että Minea tykkää tästä yhtä paljon kuin äiti<3
 
 
Mä selailin näitä netistä ja pähkäilin mistä tilaisin, mutta teinkin visiitin Seinäjoelle ja kävin Emma's & Mama's liikkeessä ja sielähän näitä oli vaikka kuinka paljon.  Meinas taas jonkin sortin pimahdus iskeä kun tuola liikkeessä kävi...Miten paljon ihanuuksia sielä onkaan!!Ja se palvelu,ehdottomasti Seinäjoen parhaimmasta päästä! Oli mukava huomata miten tuolla oli paljon just sellaisia sisustus juttuja mitä on nyt paljon blogeissa esillä. Aina tulee harmiteltua,että täälä meillä päin ei oo sisustusliikkeissä mitään lastenjuttuja. No nytpä löytyi niillekin ostopaikka ja vielä noin läheltä! Mandi ihastui Mailegin pupuihin ihan kunnolla. Kotimatka menikin lähinnä puhuessa pupuista:) "Äiti näitkö kun se pikku pupu oli sielä sängyssä" "Äiti näitkö kun sielä oli ihanat vaunut"  "Äiti sielä oli myös pupu jolla oli tosi hieno mekko, näitkö?"Juu näki äiti!!
 
Tänä iltana on ehdottomasti kylvyn aika, saadaan testata uusi pyyhe<3
 
~~Ulla~~


Ja ei tämä EI ollut maksettu mainos:)


10 kommenttia:

 1. Ääää kuinka suloinen Minea ja söpö tuo pyyhe.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hän on kyllä sellainen murunen,että ei toista<3 Ja pyyhe, se on ihan vienyt mun sydämen!!

   Poista
 2. Ihana pyyhe! Tuon pehmeyden voi ihan kuvistakin aistia :) kuulosti niin houkuttelevalta, että heti piti klikata koko nettikaupan valikoimaan. Voi olla, että tulee tehtyä "muutama" heräteostos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin ihana pyyhe ja juuri se pehmeys on jotain niin ihanaa. Tuun kyllä suosittelemaan tuota kaikille!!

   Poista
 3. Minua ärsyttää tuolla ko. liikkeessä se ettei saa yhtään katsella rauhassa, myyjä on kokoajan tyrkyttämässä jotain. Tulisi käytyä useammin jos saisi rauhassa katsella, harmi ihanien tuotteiden vuoksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin varmaan niin riippuu ihmisestä.Toiset kokee ahdistavana jo sen "voinko olla avuksi" kysymyksen. Mä olin tosi tyytyväinen palveluun, ihanaa, kun oli myyjä joka todella tiesi mitä myy!Mutta meitä on tietysti monenlaisia ostajia:)

   Poista
 4. Voi mikä söpöliini pyyhkeessään :)

  VastaaPoista
 5. Ihana pyyhe ja vielä ihanampi murunen sisällä siellä <3 -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotappa kun pääset hipelöimään tuota pyyhettä...se on vaan niin pehmoinen!! Mutta juu Minea menee kyllä ihanuudessa pyyhkeen ohi<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: