keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Tuunausta

Moiks!
 
Tampereen reissulla käytiin (tietty) Ikeassa ja sieltä oli ostoslistalla ylimpänä Minealle lelukaari. Varmaan kaikille tuttu?!
No tuohan ei oikein alussakaan miellyttänyt mun silmää... Ja koska meillä oli sopivasti kalustemaalia varastossa niin, no te arvaatte kyllä:)
 
Valkoinenhan siitä tuli!! Jotnekin mun mielestä paljon suloisempi<3
 
 
 
Pallon virkkasin vain pikaisesti pesupallon päälle jonne sujautin vähän riisiä ja makaronia. Idean nappasin Ripaus tunnelmaa blogin Heidiltä. Pallosta kuuluu tosi kiva ääni ja Minea huomasikin tosi nopeasti kuinka homma toimii.
 
Toinen lelu on Mama's & Papa's merkkinen ja oon ostanut sen varmaan samalla viikolla kirpparilta, kun plussa tuli Mineasta tikkuun:) Kätevä lelu, siitä kuuluu musiikkia, rapina ja vinkumista.
 
 
Tuohon on nyt sitten helppo vaihdella eri leluja roikkumaan. Tosin saa nähdä kauanko meidän neiti makoilee vielä selällään, niin suuri yritys on päästä kääntymään.
 
No mutta mitäs mieltä ootte tuunailusta?!
 
 
Meillä on täälä sujunut viikko tähän asti suhteellisen rauhalliseen malliin. Tosin autossa ollaan oltu koko ajan menossa, että hmmm..ei ehkä kuitenkaan niin rauhallista! Nappasin Lapuan kirppari Sakurasta parin viikon tarjouksen ja sinne kurvattiin heti eilen viemään tavaraa. Uskokaa tai älkää,mutta mulla oli just Aarrekammiossa kuukauden pöytä!!! Oon karsinut nyt oikein urakalla lastenvaatteita pois ja Minealta sai laittaa jo osaa 62cm myyntiin. Samoin myyntiin lähti jo imetystyyny, koska en osaa sitä noin "isolla"  käyttää. Saa siis lähteä uuteen kotiin! Ihanaa kun saa kaappeihin tilaa ja rahaa tilalle. Toki siis tässä saattaa käydä niin, että mä ostelen tuolla rahalla heti uusia vaatteita kaappeihin:) 
 
Nyt kutsu kuuluu, joten imetyspuuhiin:)
 
Viettäkäähän mukava keskiviikko!!
 
~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Tuo on niin paljon kivempi kun tuunasit sen. :) Hugollakin oli tuo ja meinasin sen maalata valkoiseksi mutta se sitten vain jäi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eikös ookkin!! No mä kans jahkuin tuon asian kans, että maalaanko vai en. Jotenkin tuntui vähän hullultakin maalata ihan uutta, mutta noh, onneksi tuunaus onnistui:)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: