perjantai 23. syyskuuta 2016

Törnävällä tallustelemassa

Perjantai iltaa!!
 
Minea otti ja simahti niin sikeästi, että kerrankin on aikaa illalla postailla. Oltiin eilen Törnävällä kävelemässä, en voi kuin ihailla tuota paikkaa. Siellä on jotenkin niin rauhallista ja ihanaa!  Lapset oli ihan innoissaan myös. Rasmus ja Nooa lähinnä sen takia,että sielä oli Pokemoneja "hitusen" enemmän kuin täälä meillä, noin potenssiin tuhat:) Niinpä tyypit kulki nenät ruudussa kiinni, joka ehkä ihan pikkuisen otti allekirjoittanutta päähän... No mutta, elämää tämä vaan on:)
 Nuutti oli aivan täpinöissään joesta ja sinne  (sori vaan) tuli heiteltyä pikku miehen toimesta noin sata kiveä. Miten se kiven molskahdus veteen voikaan olla niin hauskaa?!
 
 
Nämä maisemat<3<3
 
 
Mikko oli Mandin kanssa puh tikkua. Jossain Nalle puh kirjassa oli tämä leikki. Valitaan tikut ja ne pudotetaan toiselta puolelta siltaa, sitten juostaan toiselle puolelle silta odottamaan kumman tikku tulee ensin:) Kaikessa yksinkertaisuudessaan niin jännittävää!!
 
 
Me tyydyttiin Minean kans napsimaan selfietä:) Tuo Minean pipo on viikonlopun ipanamarkkinoilta Samuraishopista ostettu ja suloinen ku mikä!
 
 
Tämä kuva oli se minkä takia tuonne edes lähdettiin. Miellä on ollut joka vuosi tapana käydä nappaamassa lapsista kuva samassa paikassa, ensimmäinen kuva on otettu kun Rasmus on pari vuotias. No tänä vuonna meidän murut oli kaikkea muuta kuin kuvauksellisia. Mandi veti palkokasvit nenään ( ai miksi, no varmaan Kiinassa oli kuu väärässä asennossa!!) eikä suostunut kattomaan kameraan, Nuutti päätti kolmen kuvan jälkeen, että ei kiitti enää. Nooa vahti sivusilmällä kännykkää, että näkyykö uusia pokeja vai ei. Mutta hei, ehkä kaks viidestä on ihan hyvä onnistumis prosentti?!
 
 
Puissa kiipeily oli taas suosittua, mikä niissä vetääkään lapsia puoleensa?
 

 
Ja tulipa samalla reissulla käytyä vielä Törnävän koulullakin leikkimässä. Ihana miten joissakin kouluissa on niin mahtavasti panostettu pihaan. Tuossakin koulussa on ihan mahdottoman monipuolinen pihan lapsilla leikkiä.
 
 
Nuutille ehkä vielä vähän isoja juttuja, mutta kyllä sekin jo kovasti yritti<3
 
 
Arvatkaa mikä oli suosikki? No tämä vaijeri keinu. Mua vähän hirvittikin kattoa sivusta miten kovaa tuolla pääsi ja se kun se sitten vaan törmäs renkaaseen lopussa...APUA!!
 

 
 
Kotona ei tarvinnutkaan muuta kuin syödä iltapala ja sujahtaa nukkumaan. Ja voin kertoa, että meidän talo hiljeni ennätys nopeasti!
 
Nyt ihanaa viikonloppua ja öitä<3
 
~~Ulla~~


6 kommenttia:

 1. En kestä kuinka ihana kuva susta ja Mineasta.♥ Ja ihana viisikko siellä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Pakko napsia itte kuvia meistä, kun monesti harmittanut, että löytyy kyllä kuvia vauvasta ja Mikosta mutta ei musta ja vauvasta:)

   Poista
 2. Tuo yhteiskuvan ottaminen lapsista kuulostaa tutulta... Kivoja kuvia silti! Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuon yhteiskuvan oton vaikeuden tietää varmasti jokainen äiti:) Teidänkin suuntaan kivaa viikonloppua:)

   Poista
 3. Voi kuulostaa niin kivalta reissulta ja tuo kuva susta ja mineasta on tooodellla ihana ☺täälläkin just samaa että kaikki muut kyllä kuvataan ahkerasti mutta äiti puuttuu kuvista kun aina siellä kameran takana..tämä harmittaa monestikkin. Sitä on vaan ite niin tottunut kuvaamaan joka tilanteessa ja sit kun miehen pyytää kuvaamaan et itekkin jossain ois mukana niin on lähinnä sitä pakkopullaa sit ja kyaellään että taasko ja eikö tää nyt jo riitä yms...eikä tilannetajua ollenkaan mistä kaikusta jutuista pitäisi hoksata ottaa kuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heitsu!!!<3
   No meilläkin Mikko ei oikein hoksaa, että voi ottaa kuvia muutenkin kuin silloin kun katsotaan kameraan. Mulla on aina joku ihana visio (varmaan vaan mun mielestä ihana...) ja sitten ku annan kameran isännykselle, niin ei se lopputulos oo ikinä sellanen mitä olin ajatellut. Tokihan se voi olla kuvattavastakin kiinni..Mutta juu I fel you!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: