torstai 15. syyskuuta 2016

Vihdoin ja viimein...3kk!!!

Toiset odottaa kauhulla tulevia kuukausia, mä oon odottanut tätä kolmen kuukauden rajapyykkiä aika malttamattomasti. Syykin on selvä, ilta itkut rupeaa pikku hiljaa olemaan taakse jäänyttä elämää, eläköön!!


On se maaginen tämä kolmen kuukauden ikä:) Eilen  käytiin neuvolassa hakemassa Rota rokote ja kaksi piikkiä reiteen. Huoh sitä huudon määrää!! Neiti oli niin loukkaantunut noista piikeistä. Ennen sitä hän oli kyllä itse auringon paiste hymyineen. Neiti painoi 5720g (viimeksi 4865g) eli täysimetys on hyvällä mallilla. Pituutta oli nyt 61,2cm (viimeksi 57,5), eli sitäkin oli tullut aikas mukavasti. En kestä, nuo 62cm vaatteet ei meidän hujopille enää kauaa mene!!

Tissillä ollaan useita kertoja päivässä. Yöllä pääsääntöisesti kolme kertaa, mutta nyt on pari yötä asusteltu oikeastaan läpi yön tississä kiinni. Mahtaa kasvattaa maitomäärää. Minea nukkuu perhepedissä, niin kuin meillä kaikki. Tämä tyttö tykkää nukkua ihan kiinni ihossa, jos on vähän kauempana niin ruvetaan heti ähkimään ja potkimaan.

 
 Rota muuten aiheutti tällä kertaa jo n.4 tunnin päästä kunnon huudot. Ei meinannut tyttö rauhoittua millään. Viimein nukahti mun olkapäälle, kun olin kanniskellut ympäri taloa ja tehnyt ruoan siinä sivussa. Terveydenhoitaja sanoi, että illalla kannattaa antaa ihan varmuuden vuoksi panadolia, nuo rokotteet kun saattavat nostaa kuumetta. No onpa nyt sitten otettuna nekin ja Rotaa enää yksi erä jäljellä.

Autossa viihdytään suhteellisen hyvin, siis jos lähdetään oikeaan aikaan liikkeelle. Välillä takapenkiltä kuuluu niin kova huuto,että ei muu auta kuin ajaa tein sivuun ja imettää hetki. Onneksi vieressä istuvan Nuutin kasvot on kiinnostavat ja niille neiti jutteleekin välillä pitkät ajat.
 

 
Minea on ruvennut viihtymään tosi pitkiä aikoa lattialla, Parasta seuraa on Ikeasta ostettu lelukaari, sekä tietysti isot sisarukset leluineen. Nuutti parkkeeraa takapuolensa aika usein Minean viereen ja esittelee hänelle lelujaan. Minea on kova tyttö jokeltelemaan ja hymyilemään. Kikatuskin on ihan nurkan takana tulossa:) Neidille on otettu parisen viikkoa sitten käyttöön vaipoista koko 3, joka onkin tosi hyvä nyt. Liberot tuntuu istuvan tälle typylle paremmin kuin Pampersit.

 
Jalat nousee  mukavasti selällä maatessa ylös ja molemmille kyljille käännytään jo hyvin. Minea on myös aika taitava kiertämään lattialla ympyrää, pää pysyy paikoillaan, mutta peppu kiertää kehää:) Masullaan ei vielä oikein viihdytä muutamaa minuuttia kauemmin, mutta alku se on sekin:)
 


Neiti on aika nopea hermostumaan (en tiedä keneen tullut?!!), ruokaa pitää saada juuri
sillä sekunnilla kun sitä tekee mieli. Nukahdukset on välillä vähän haastavia. Jotenkin oon muka aina myöhässä niiden kanssa ja sitten kun yritän imettää neitiä niin hänellä palaa päreet. No, enköhän mä joskus vielä ole ajoissa:)

Minea on kyllä juuri sitä mitä meidän perheeseen kaivattiin, nyt se tuntuu niin täydelliseltä, kokonaiselta. Aamut alkaa ihanasti kun toinen hymyile sitä suloista hampaatonta hymyään. Ja illat, voiko olla ihanampaa kuin nukahtaa kuunnellen sitä pientä tuhinaa, ei varmastikaan.

Mun rakas<3

 
 ~~Ulla~~

5 kommenttia:

 1. Ihana Minea. <3 Ja tosi hienosti on tyttö kasvanut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ihana hän kyllä on<3
   Joo saa nähdä tuleeko jossain kohtaa pieni stoppi tuolle kasvulle, ehkä vähän se voisi ainakin hidastua näin vaatteiden hankkimisen kannalta:)

   Poista
 2. Voi siellä on pari kuukautta pikkuisempi kuin meidän typy :) Ihana pieni! Meillä tulee kohta jo 6kk täyteen, ja oon jotenkin jumittunut siihen 3kk ikään ja edelleen alitajuisesti kuvittelen Natalien olevan vasta muutaman kuukauden ikäinen. Ei pysy äidin pää mukana tytön kasvussa :D

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: