tiistai 13. syyskuuta 2016

Jalkkista...

Palataan vielä sunnuntaihin:
 
Silloin oli nimittäin tässä suht lähellä vähän isompi jalkkis turnaus. Peli oli tämän kesän viimeinen, vielä on vanhemmat vastaan pojat matsi tulossa,mutta sitten olis jalkkis pelit pelattu.
 
Lähdettiin koko perhe peliin ja pyydettiin vielä käly perheineen mukaan. Oli kyllä tosi kiva paikka tuo missä turnaukset järjestettiin. Kentän vieressä oli koulu ja päiväkoti, joten Mandi ja Nooa oli serkkujensa kanssa oikeastaan koko ajan leikkimässä kiipeilytelineissä.
 
 
Nuutti nukkui autossa päikkäreitä just niin kivasti,että pikku miehellä meni melkein koko päivä pilalle:) Mutta kyllä se siitä sitten vauhtiin pääsi!
 
 
Mandi oli aivan hiki päässä, kun meno oli niin vauhdikasta:)
 
 
Nooa tykkäs kiipeillä enemmän puissa kuin telineissä, melkoinen apina.
 
 
Nelli- serkku näyttää äitinsä kännykästä juttuja Nuutille, ihania nämä lasten serkut<3
 
 
Onneksi tälle päivälle sattui niin ihana sää. Ei olisi ollut kovin kivaa nökötellä kentän laidalla sateessa.
Rasmuksen joukkue hävisi ekan matsin ja voitti toisen. Niin tiukkaa peli oli , että välillä piti ihan kunnolla hillitä ittteä kannustamisen suhteen...
 
 
 
Mineasta taitaa olla joka reissulta missä ollaan tänä kesänä käyty tämä kuva. neiti nukkuu ja vähän syöpöttelee välillä. Aika helppo reissu seuralainen!
 
 
Rasmuksen harkat vähentyy nyt talveksi yhteen kertaan viikossa. Poitsua itseä se harmittaa ihan älyttömän paljon, ja kyllä se meitä vanhempiakin vähän harmittaa.  Mutta kun lähin joukkue missä olisi vähän useammin myös talvella harkkoja on Seinäjoella ja Mikon iltavuoro viikolla kuskaaminen on mulla, niin ei kiitos. Täytyy siis tyytyä tähän.
 
Rasmusta on niin helppo ja kiva viedä harkkoihin, kun toinen on aina yhtä innoissaan lähdössä. Kertaakaan ei ole edes keskusteltu,että mennäänkö vai ei. Ja näinhän se pitäis ollakkin. Kurjaa jos harrastetaan jotain vain siksi, että vanhemmat haluaa. Toki ymmärrän, jos on maksettu kalliit kausi maksut ja muut, että ei ihan heti luovuteta, mutta kun on niitäkin joskus mukana joukkueissa joita ei oikein kiinnosta koko laji. Vievät sitten vain kurjasti niiden aikaa valmentajilta joita oikeasti kiinnostaa.
 
No nyt vielä päästään jännittämään voittaako tänä vuonna vanhemmat vai pojat.Viime vuonna taisi vastaava peli päättyä tasalukemiin:)
 
Toivottavasti teillä muillakin on ollut yhtä ihanat säät kuin meillä. Aurinko paistaa ja on niin lämmin!! Pesukone on pyörinyt päivässä niin monta kertaa etten kehtaa edes sanoa. Mutta nyt on pesty talvikengät (miten ihmeessä ne oli ihan kurassa??) kaulurit, kintaat ym. Lakanat on vaihdettu sänkyihin ja sohvan päällisiäkin on narulla kuivateltu.
 
Nyt tekemään välipalaa ja sitten hakemaan Mandi kerhosta.
 
Touhukasta tiistaita!!
 
~~Ulla~~
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: