torstai 22. syyskuuta 2016

Niitä uusia vaatteita...

Hellou!
 
Päässyt jo vähän niin kuin unohtumaan, että mähän lupailin postausta lastenvaate hankinnoista. No tässäpä niistä kuvia.
 
Pompin kutsuilta tilasin Nuutille nämä suloiset housut. Jotenkin oon nyt niin tykästynyt noihin tiukemman mallisiin college housuihin, että niitä tulee osteltua aina kun kivat tulee vastaan. 
 
 
Siinä missä äiti on ihastunut noihin housuihin, niin poitsu on ihan innoissaan nykyään pampuloista:) Huomaa,että Nuutti on aina  vieressä, kun virittelen Mandin hiuksia!
 
 
Mandin vaatekaappiin tuli pompilta mekko ja parit sukkahousut. Otin mekon kokoa 122cm ja se oli kyllä vielä aika reilun kokoinen, menee varmaan ens talvenakin.
 
 
Hei ja jos joku on siinä luulossa,että meillä on kaikki kaapit täynnä van pomppia tai muita merkkivaatteita, niin ehei! Löytyy myös paljon ihan perus henkkamaukkaa ja lindexiä.
Neiti itse valitsi nämä ihanat pupu leggarit ja mä valitsin sitten tuon hupparin joka oli kyllä just ihana pitkä, vähän over size tyylinen.
 
 
Pikku neidille on ihana ostella, nuo pienet vaatteet vaan on niin söpöjä. Newbiet kävin hakemassa Tampereen reissulta:
 
 
Ja henkka maukasta loput ihanuudet:
 

 
Kaikki Minean omat on nyt sitten kokoa 68cm ja vielä hitusen reiluja, mutta veikkaan, että kovin montaa viikkoa niiden ei tarvitse kaapissa käyttöä odotella.
 
Tänään ollaan menossa Törnävälle ottamaan syksyisiä kuvia ja syömään jonnekin pitsaa, eikös hirmu terveelliset herkut?! Mut hei, silloin tällöin ihan parasta!!
 
Viikonloppuna onkin yhtä jos toista ohjelmaa, huomenna saapuu serkku ihanien tyttöjensä kanssa kylään, lauantaina on kummipoitsun synttärit, sunnuntaina mennään puu kökkään ja saman päivän iltapäivällä on Rasmuksen jalkkiksen päättäjäiset. Että meillä ei tänä viikonloppuna paljoa istuskella rauhassa:) 
 
Mitäs teillä on viikonlopulle ohjelmassa vai saatteko vaan nauttia kotoilusta?
 
Palaamisiin!!
 
~~Ulla~~
 


4 kommenttia:

  1. Mun tulee nykyään blogeja luettua niin kamaralla viiveellä (nytkin kun viikonloppuna aloittelijoille niin melkein kahden viikon takaa) niin on kommentointikin jäänyt :/ Mutta kyllä täällä luetaan edelleen! :)

    Toi lastenvaatteiden koko homma on niin hauska! Meillä on pieni neiti joo, mutta meillä on käytössä 9kk neidillä edelleen joitakin 62 koon vaatteita. Pääsääntöisesti 68, mutta myös joitakin 74 :) Mutta kun olen useamman äidin kanssa jutellut niin monella on tapana ottaa aina "pieneksi mennyt koko" kokonaan pois käytöstä ja siirtyyvät seuraavaan. Mie taas otan vaatteen yksitellen pois kun se alkaa olla pienen oloinen. Näin niitä lempparivaatteitakin tulee käytettyä viimeiseen asti, niin kauan kuin vaan mahtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun käyt lueskelemassa<3 noin mullakin nykyään on. Ei vaan joka postausta ehdi lukea heti, saatikka kommentoida!
      Mä taidan olla enemmän noissa lastenvaatteissa sitä kuppikuntaa joka laittaa aina sen yhden koon pois ja siirtyy seuraavaan. Toki on meillä sitten niitä joitakin pienempiäkin kokoja jos ne päälle mahtuu. Tuo mua ärsyttää tosi paljon, kun eri vaatemerkkien koot heittelee niin valtavasti. Toisesta menee 56cm ja toisesta 68cm on just sopiva. Osta siinä nyt sitten sopivia vaatteita!?!

      Poista
  2. Oi, ihania vaatteita! Newbiet pikkuisilla ovat kyllä niin söpöjä, Veenulla ei melkein muuta olekaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös?! Mä hypistelin noita vielä kotonakin vaikka kuinka kauan:) Ja Newbiet on kyllä niin suloisia, onneksi niissä on kokoja nykyään jo aika isoillekin!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: