tiistai 30. elokuuta 2016

Ihana päivä...

Heipsan!
 
Tämä(kin) postaus tulee toosi myöhässä, koska me vietettiin tämä päivä jo kuun alku puolella:)
 
Mutta koska se oli niin ihana,se on vaan pakko tallentaa tänne muistoihin<3
 
Menin lasten kanssa Isoonkyröön 1700-luvun markkinoille. Käly tuli lastensa kanssa sinne myös. Nuo markkinat saa kyllä täydet kymmenen pistettä multa. Se tunnelma on niin ihana, myyjät ovat pukeutuneet vanhan henkisiin vaatteisiin ja myyjät monenlaisia käsitöitä. Lapsille oli tänä vuonna järjestetty mukavaa ohjelmaa ja me käytiinkin touhustelemassa sillä pisteellä.
 
Nuo jätti saippuakuplat tais olla SE juttu. Koko lapsi lauma (kyllä,nyt voidaan puhua jo laumasta) oli ihan innoissaan! Ja taidettiin me äipätkin olla:)
 
Pojistahan oli siis kaikista hauskinta yrittää poksauttaa noita isoja kuplia... Mutta sai tuolla kyllä mahtavia kuplia aikaiseksi, vai mitä tuumitte?!
 
Mandi ja Nuutti halus vain katsella ja ihmetellä kuplia:)
 
 
Lapset saivat myös tehdä koruja itselleen ja sitten sai tehdä oman lipun. Tämä tekniikka olikin mulle ihan uusi juttu. Valkoiselle kankaan palalle laitettiin lehtiä ja ne peitettiin kokonaan maalarinteipillä. Sitten vain vasara käteen ja hakattiin niin kauan,että lehdistä irtosi väri kankaaseen. Tuli muuten tosi hienoja lippuja ja mikä ihaninta, myös Nuutti osasi tehdä tämän<3
 
 
Markkinoilta ostettiin isot munkki pussit ja kurvattiin niiden kanssa vielä Tuuralan kyläkahvilaan. Sielä sitten herkuteltiin munkeilla ja mehulla,nam!!
 

 
Minea otti retkeilyn aika rennosti<3
 
Kyläkahvilalla oli kivoja lastenleikki juttuja ja saatiinkin sielä mukavasti kulumaan pari tuntia. On tuo lasten kassa touhuaminen nykyään aika helppoa, kun lapset mennä viipottavat keskenään. No toki Nuutin perään pitää vielä tarkemmin kattoa,mutta hyvin hänkin jo mene muiden mukana.


 
Mutta arvatkaapa mikä oli se paras juttu, ainakin Nuutille. No lampaat, tietty!! Niille kannettiin voikukan lehtiä ehkä enemmän, kuin olis sallittua... Rupesin jo miettimään, että ymmärtääkö lampaat itte ollenkaan koska ne on täynnä??!!
 
 
 
Ja vesiputous...Eli siis joki, mutta Nuutti oli erittäin vahvasti sitä mieltä, että se on putous:) Maisemat oli kyllä aikas ihanat,eikös?
 
 
Tämmöiset kivat pienet retket on niitä hetkiä, joiden mä niin kovasti toivon jäävän lapsien mieleen. Ettei sinne jää vaan niitä huvipuisto reissuja. Itse tykkään enemmän näistä paikosta missä voi vaan olla rauhassa ja touhustella, ilman kiirettä. Parasta!!
 
Viettäkäähän ihana elokuun viimeinen päivä<3
 
~~Ulla~~ 
 


2 kommenttia:

 1. Teillä on ollut tosi mukava retki lasten kanssa! :) Meidänkin piti käydä kesällä kotieläinpuistossa, mutta se jäi toiseen kertaan. ;) Lasten kanssa on mukavinta touhuta kaikkea yhdessä ja sen myötä luoda ihania muistoja. :)

  Kaunista alkavaa syyskuuta sinullekin sinne! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mukava tuo retki kyllä oli! Tuo on totta, että niistä yhteisistä hetkistä tulee ihanimmat muistot<3

   Teille myös aurinkoista syyskuuta:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: