tiistai 3. lokakuuta 2017

Onhan ne nyt vaan söpöt!!!

Moikat!
 
Mistä huomaa, että on syksy ja ollaan enemmän sisällä? No siitä, kun piti ettiä puikot käteen ja ruveta neulomis puuhiin :)
 
 
Facessa pomppasi silmille nämä ah niiiin suloiset pupusukat, että enpä miettinyt kuin ehkä minuutin, ennen kuin ensimmäinen sukka oli tulossa. Onneksi löytyi lankaakin valmiina kotoa, käytin näihin Novitan baby merinoa. Niin ihanan pehmoista käytössä ja sukat eivät mene niin nukkaisiksi, kuin yleensä kovalla käytöllä.
 
 
 
Ohje on siis täältä ja oli kyllä helppo ohje. Mä tein sukat vaan omalla ohjeella ja korvat sitten tuolla Kotivinkin ohjeella. Niin ja häntää en tehnyt, kun nämä Minean omat on hänellä myös talvikengissä. Mandille on tulossa nyt omat pupusukat ja niihin tulee hännän töpöt ja kaikki:)
 
En vaan kestä miten suloiset nuo on Minean jalassa<3<3
 
 
Myös Nuutti ilmoitti pontevasti haluavansa omat pupusukat. Eli tietää mitä tämä äippä täälä seuraavat päivät tekee! Rasmusta ja Nooa kiusasin, että teen heillekin omat vaaleanpunaiset pupu sukat, hah. Hauska miten he ovat jo sen ikäisiä, että voi heitellä juttuja vähän vitsillä ja he heittelevät niitä takaisinkin.
 
 
Kuulumisia tietty tähän loppuun. Me ollaan hyötyilty kaikki Hongkongin ja taimitarhojen loppu alet ja ostettu vinot pinot pensasmustikan taimia. Kun niitä nyt joka tapauksessa meille ostetaan kaupasta, niin miksipä ei kasvateta saman tien itse.  Onko jollain kokemusta, onko tullut hyvää satoa?! Me nyt napattiin ihan vähän niin kuin jokaista mahdollista lajiketta, ai miten niin mopo ihan pikkusen karkas käsistä?!
Niin ja tulipa Mikko yks päivä luumupuun kanssa kotiin, eli sellainenkin löytyy nyt tuolta omena-, kirsikka- ja päärynäpuun luota. Onni on iiiiiso tontti!!
 
Rasmuksella oli viikonloppuna jalkkiskauden päätösjuhla. Nyt on sitten niistä harkoista about kuukauden tauko. Jännä miten nuo meidän isommat pojat on niin erilaisia harrastajia. Rasmuksella on tuo jalkkis ja sen lisäksi nyt uutena freegym (telinevoimistelun, voimaharjoittelu, volttien ja parkourin yhdistelmä) ja hän haluaa käydä vielä kaverinsa pitämässä suunnistus kerhossa. Nooa kävi kerran koittamassa tuota freegymiä ja mä olin jo ihan innoissani, että NYT löytyi viimeinkin hänellekin kiva harrastus. Mutta ei. Ei ollut tuo Nooa juttu. Huoh. No ehkä vielä joku päivä nappaa
 
Minea on keksinyt uuden huippu kivan ajanvietteen. Huippu kivan HÄNELLE!!! Olin tekemässä ruokaa ja sitten tuli se hetki, kun tajusin, että on hiljaista. Ihan liian hiljaista! Ja menin etsimään neitiä. Tässäpä sitten ikuistettuna mua odottanut näky:
 
 
Neiti on siis tyhjännyt meidän kaikki tyynynliinat ystävällisesti pyykkikoriin ja sitten pussilakanoita lattia täynnä. Great. Eihän siinä mitään jos tämä olis tapahtunut kerran, mutta eihei. Hän on tehnyt tuon nyt n. 10 kertaa. Voin kertoa, että noita tyynynliinoja ei oo mitenkään hurjan kiva kääriä pari kertaa päivässä kaappiin!
 
 
Ja arvatkaa mitä neiti tekee aina kun mä meen motkottaen tuonne sanomaan, että ei saa levittää näitä? No hän nauraa kikattaa ihan sydämensä kyllyydestä<3 Oikeasti. Voiko olla suloisempaa?! Vaikkakin vois nauraa kikatella ihan muusta syystä! Ja vaikka ittellä vähän ehkä hermoa kiristää, niin eihän sitä nyt voi muuta kuin nauraa mukana:)
 
Tämä koulu- ja eskariviikko on meidän lapsilla vähän lyhyempi kuin muilla. Otettiin ja varattiin nimittäin risteily torstai- illasta perjantai- iltaan. Niin ihana lähteä taas koko perhe pikku retkelle! Lapset odottaa jo kovasti laivan touhuja ja mä odotan sitä aamupalaa!! Nuo pienet irtiotot arjesta on kyllä ihan parhaita.
 
Semmoisia höpötyksiä tähän tiistaihin!
 
Mukavaa, vaikkakin sateista, tiistain jatkoa<3
 
~~Ulla~~
 


10 kommenttia:

  1. Eikä, kuinka ihanat noi villasukat!! En kestä!
    Ihanaa risteilyä teille.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi<3 Mäkin päästelen vaan sellasia awwww ääniä kun nuo on Minean jalassa:)
      Kiitos, mä uskon että meille tulee ihana risteily!

      Poista
  2. Ihanat pupusukat! Olet kyllä taitava :)
    T. Äiti kolmelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinä ihana<3 Nämä oli kyllä oikeasti ihan hurjan helpot tehdä!!

      Poista
  3. Niin ja mukavaa risteilyä! Tuommoset pienet lomaset oman perheen kesken on ihania <3
    T. Äiti kolmelle taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Tuo on totta, ihan pikku lomat tuo kivasti vaihtelua arkeen:)

      Poista
  4. Ihanat sukat! Ja ihanaa risteilyä teille, me ollaan just nyt matkalla Tukholmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna:)
      Voi ihanaa, pitäkää tekin hauskaa reissullanne<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: