keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kirppari hullu, Yes I am!!!


Ostetaan ja välillä vähän myydään... Sitä se kirppari hulluus on. Käyt kirppareilla kiertelemäs, välillä löytyy jotain, välillä lähdetään tyhjin käsin kotia. Joskus teet niitä löytöjä, että tekee mieli pomppia pitkin käytäviä ja huutaa JEI!
 
Ja milläs ne ostokset sitten rahoitetaan ja kaappien sisältö pidetään edes joten kuten kurissa?! No sitten viedään tavaraa kirppikselle myyntiin, niin kuin mä tein pari viikkoa sitten. Kannoin muutamia isoja pompin pusseja kohti paikallista Aarrekammion kirpparia . Mä oon aika laiska käymään kirpparilla siivoamassa paikkaa, vaikka tiedostan toki, että siisti paikka myy huomattavasti paremmin. Toki pari kertaa viikossa kävin viemässä lisää ja järkkäilemässä vaatteet ojennukseen. Mutta kun jotkut jaksaa joka päiväkin käydä...Onneksi kirpparilla siivoillaan veloituksetta hyllyjä joka päivä!!
 
Eilen kävin sitten hirveällä vauhdilla tyhjäilemässä pöydän ja en tiedä miksi sitä on aina vähän sellainen olo, että onko tästä nyt mitään mennyt. No olihan sieltä. Pikkuisen vajaat 200€ tuli käteen. Olin ihan fiilareissa koko loppu päivän. Siskon kanssa naureskeltiin, että kummasti tuo raha mitä kirppari myynnistä saa tuntuu siltä, että ne "tipahtaa taivaasta". Sitä ei tuu juurikaan mietittyä sillä hetkellä, että niiden ostamiseen on mennyt aika paljon enemmän rahaa=) Näin ainakin mulla!
 
No vielä jäi muutamia juttuja myytäväksi ja laittelinkin ne illalla Huutonettiin. Käyppäs kurkkimassa löytyiskö sulle jotain sopivaa  KLIKS =)

Täälä odotellaan jo kovasti pääsiäistä, siis lähinnä sitä virpomista. Onneksi lauantaihin ei oo pitkä aika!!!
 
Mukavaa keskiviikkoa tyypit!!
~~Ulla~~

6 kommenttia:

 1. Anteeksi nyt, mutta tuo otsikko hieman pistää silmään. Jos haluat korostaa olevasi kirpparihullu englanniksi, tulisi avata tuo I'm lyhennys muotoon I am. I'm "lyhennystä" käytetään vain, jos sitä seuraa sana, esim I'm kirpparihullu. Nyt tuo lause jää ikäänkuin kesken. Jos käyttää vieraita kieliä, kannattaa käyttää sitä oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos oikaisusta=) Nämä mun postaukset nyt kyllä muutenkaan oo mitenkään kirjakieltä saatikka oikea oppisesti kirjoitettua, mutta onpa se hyvä päivittää tuota englannin tietämystä! Ehkä mä pysyn tästä eteenpäin tässä omassa kielessä ja murteessa:D

   Poista
  2. Anonyymi "kielikommentoija" voi pysyä sivustolta poissa niin ei aiheudu turhaa mielipahaa! Me lukijat tykätään just tämmöisestä Ullasta kun mitä hän on. Pysy Ulla just sellaisena kuin oot! Kiitos elämänmakuisesta blogistasi. Seurannut sitä jo pidemmän aikaa, toivottavasti ehdit jatkossakin vauvan myötä kirjoitella! Tv.Rita

   Poista
  3. Kiitos sulle Rita ihanista sanoista<3
   Jatkan kyllä samaan tyyliin kirjoittamista, ei täälä lapsi vilinässä aina niin ehdi noita kielioppi asioita tuumia:D Toivottavasti pysyt jatkossakin mukana menossa=)

   Poista
 2. Anonyymi kommentoija päätyi blogiin kirpparin facebook-sivun kautta, kun luulin blogin olevan kirpparin blogi. Saman kommentin olisin sinne heittänyt. Pieni vinkkaus ja oikaisu ei varmaan aiheuta kellekään niin suurta mielipahaa, että siitä tarvitsisi ihan kaverin puolesta vetää herneenpalkoa nenään :D

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: