keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Ei puhuta enää ripauksesta...

..Koska meidän alakerrassa rupeaa olemaan aika paljon vaaleanpunaista, ei vaan ripausta=)
Sain väkerreltyä nämä tabletit yllättävän nopeasti ja pakkohan ne oli heti laittaa esille.  Eilen paistoi aurinko niin ihanasti ettei oo tosikaan.

Vaaleanpunainen on siitä ihana, että se näyttää hyvältä valkoisen ja harmaan, kahden mun lemppari sisustus värin kanssa.
 
Pääsiäisjuttujakin laiteltiin jo esille. Tuossa meidän tien varrella kasvaa juuri sopivasti paju, josta ollaan voitu lasten kanssa tarkkailla milloin pajunkissoja ilmestyy. Ja nyt kun aurinko on paistellut niin niitähän on tullut ihan hurjasti!
 
 
Ruohokin on jo kivasti aluillaan, ehtii varmasti just sopivasti kasvaa pääsiäiseksi. Olettaen ettei kukaan käy tekemässä sille mitään...Nuuttia nimittäin kiinnostaa tuo ihan hurjasti!
 
Meillekkin sitten mukavasti rantautui vatsatauti. Yäks. Inhoan sitä tunnetta, kun ensimmäinen oksentaa ja sitten voi vain odotella ja kuulostella kuka on seuraava. Voin kertoa, että täälä on siis parin päivän aikana pesty muutamat täkit, matto, tyynyjä, lakanoita ym. Rupeaa piisaamaan!!! Mutta onneksi nyt on oikeastaan kaikki kahlannu taudin läpi, mulla se oli varmaan lievimpänä. Nuutti reppana tuli tiistai aamuna ihan unisena meidän huoneeseen hiukset kuivuneessa oksennuksessa. Ei mitään havaintoa milloin on pikku mies voinut pahoin. Ääntäkään ei oo kuulunut. Otettiin sitten aamusta ehti piiiiitkä kylpy, että saatiin hajut vähän paremmiksi!
Että pyykkäystä ja hieman huonosti nukuttuja öitä on täälä suunnalla. Mutta tämä ihmeellinen ja ihana valoisuus ei anna kyllä väsyn painaa silmiä. Lumet on ruvennut sulamaan oikein kunnolla ja eilen iltapäivästä kun käytiin ulkosalla tuli ihan hiki toppavaatteissa!
 
Nyt onkin sitten ongelma noiden koululaisten vaatteiden kanssa. Lunta meillä kumminkin on vielä ja paljon. Sekä jäätä. Eli en kyllä vielä aatellut välikausi vaatteille vaihtaa. Ja kun pojatkin vielä oikein leikkii ja möyryää lumessa,niin tässä herää kysymys mitkä olis parhaat varusteet. Naureskelin pojille, että äiti tykkäis tosi kovasti jos laittaisitte kurahousut,mutta sain vastaukseksi vain tiukan ei:n, yllättäen :) Eipä sillä ei meillä poikien kokoisia kuriksia edes oo. Tänään etsittiin jo Mandille ja Nuutille iltapäiväksi vk haalarit ja kurikset, alle laitellaan varmaan ainakin fleece takki. Mutta en millään viitsisi hyvä kuntoisia talvihaalareita pilata tuolla kurassa. Valuvat rännit kun ihan kutsuu leikkimään vesileikkejä=)
 
Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa teille!!
~~Ulla~~
8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan suloista! Vaaleanpunainen on näin keväisin ihana väri, kun on niin valoisaa - ja miksei muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Mulla tämä vaaleanpunainen kausi tulee nyt toistamiseen näin keväällä, kesälläkin se menee,mutta syksyllä kaipaa jo kovasti jotain muuta!

   Poista
 2. Kaunista.♥
  Yök, vatsatauti on jotain niin kamalaa. :X Toivottavasti pysyy kaukana meistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi<3
   Joo kyllä tuo vatsatauti on taudeista se kaikkein inhottavin.Varsinkin lasten kanssa!!

   Poista
 3. Löysinpä tieni tänne ihanaan blogiisi ❤️ Kaunis koti teillä , ihana tuo pöytä ❤️ Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään niin paljon noista sun virkkaamista tableteista! Ja ihanat sävyt♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! Tykkään ittekkin noista väreistä!:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: