torstai 25. helmikuuta 2016

Pienoinen vimma...

                                                         Aurinkoista torstaita!!
 
 
Jos voisin niin painaisin tässä raskaudessa nyt juurikin pause -nappulaa. Juuri tähän kohtaan olisi niin ihana jäädä hetkeksi nauttimaan. Vatta on omasta mielestä niin ihanan kokoinen, se ei kuitenkaan vielä oo millään tavalla tiellä tai haittaa mitään tekemistä. Mini potkii masussa tasaisesti ja antaa itselle varmuutta siitä,että toisella on siellä kaikki hyvin. Energiaa, no sitä piisaa vaikka vähän naapurillekin antaisi =)
 
 
 
Oon tällä viikolla käyttänyt illat oikein Super tehokkaasti.Kävin lasten kaikki  välikausi vaatteet läpi, pienet myyntiin ja sopivat takaisin kaappiin. Saman kohtalon koki myös kevät/kesä kengät,pipot ja hanskat. Oon saanut siivottua myös meidän teknisen tilan, joka oli siinä kunnossa, että kun ovrn avasi, niin sisäpuolelle ei ollut mitään asiaa. Eli sanotaanko, että hieman sekavassa kunnossa. No kun sen aloitin (kyseinen huone sijaitsee siis meidän kodinhoitohuoneen yhteydessä) niin sieltä tuli tavaraa kodarin kaappeihin ja huomasin, että hitsi nämäkin kaipaa siivoamista. No järkkäilin ja pesin nekin kaikki. Kaatopaikalle lähti vaatimattomasti jätesäkillinen jotain ihan ihme tavaraa, miten sitä voikaan kertyä kaappeihin??!
 
No samalla kun järkkäilin noita kodarin kaappeja, tuli mieleen, että hei, tässä samalla vois jo (ai miten niin aikaisin??!!) järkätä kaapit niin, että vauvan vaatteille on tila.  Tulos siis tässä:
 
Mä perustelin tämän jo hyvin itselle. On paljon kätevämpi kun nuo vaatteet on tuolla kaapissa kuin miljoonassa erillisessä pussissa/kaapissa. Nyt tiedän sitten helposti mitä tarvitaan vielä=) Ja tuossa on vaatteita koossa 50-62cm. Eli omaan silmään saan vielä shoppailla ihan huolella!! Ja toki nuo kaikki pitää vielä pestä, mutta jos nyt edes sen jättäis vähän myöhäisempään ajankohtaan...Ehkä;) Oon nyt sitten käynyt kaappiani ihastelemassa varmaan kaksi sataa kertaa...Kröhöm.
 
 
Kaksplussalta oon tilannut viikoittaisen raskaus kirjeen, sitä on mukava lasten kanssa lueskelle, mitä vauvalle milläkin viikolla kehittyy. Tällä viikolla korvat on täysin kehittyneet ja vauva saattaa reagoida koviin ääniin potkimalla. Vauva on noin maissin tähkän kokoinen, painoa n. 500g, pituus n.28cm. Miettikää, sehän on jo ihan hyvän kokoinen<3 Lapsille hahmottelin tuota pituutta ihan mittanauhalla, Rasmus tuumas,että mahtuukohan Minille ollenkaan ne vaatteet mitä oon ostanut kun se syntyy=)
 
Tällä viikolla laitoin myös Kelaan menemään kaikki mahdolliset hakemukset. Siis äitiysavustus (rahana meille, kiitos), vanhempainpäiväraha- ja lapsilisä hakemus.  Lisäksi selvittelin ohjaajan kanssa miten mun vuosilomat ym menee. Ja selvisi, että kun pitelen osan lomista pois ennen äitiyslomaa, niin mun työt loppuu jo huhtikuun loppuun,jei! Virallisesti äitiysloma alkaa siis 16.5.  Tällä viikolla lähtee myös töihin äitiyslomahakemus. Paljon on muistettavaa ja mun mielestä nuo on hyvä hoitaa heti kaikki pois. Muuten unohtuu...=)
 
 
Tiedän, että saan olla tosi onnellinen, kun saan näin helpolla näitä viikkoja kasvatella . Ei oo turvotusta, ei ummetusta, ei pukamia ei okseta,ei väsytä, ei kolota.  Ei mitään. Yöt saan nukuttua, kunhan käyn kerran pissalla=) 
 Olo on vaan ihan pohjattoman onnellinen<3
 
 
Sellaista hehkutusta!
~~Ulla~~

 


6 kommenttia:

 1. Toi on kyllä sitä raskauden ihaninta aikaa, masu on selvästi jo näkyvillä muttei kuitenkaan tiellä, kolotukset sun muut on vasta edessä ja pahoinvointi on selätetty jo noihin viikkoihin mennessä :) Miksiii mä en oo raskaana ! :D Ihana masu sulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, tämä on kyllä sitä ihaninta aikaa!! Mä niin toivon,että ne kolotukset on jossain KAUKANA edessä=) Ja kiitos, viihdyn kyllä tämän masuni kanssa<3

   Poista
 2. Voi että, oon vähän kade (vaikka mulla onkin kainalossa maailman suloisin vauva♥). :D Raskaana oleminen, masun silittely, ne potkut ja kaikki muukin on vaan niin ihanaa. Nauti.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kyllä nauttia! Välillä pitää oikein keskittyä siihen, että ottaa tästä ajasta kaiken irti<3

   Poista
 3. Ootpas ollut tehokas! Se on kyllä kiva tunne kun saa siivottua kaappeja kuntoon ja laitettua turhat tavarat eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tehokkaanakin=) On kyllä melkeinpä terapeuttista, kun saa kaappeja kuntoon!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: