keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Babymel

Torstaista on näköjään muodostunut jonkin sortin raskaus postaus päivä=)
 
 
Pakko vinkata teille muillekin ihanasta hoitolaukusta joka piiiitkän matkan jälkeen kotiutui meille. Löysin tämän Torista ja kaupat sovittiin vielä samana päivänä. Postituksen kanssa vaan kävi niin, että mulle tuli postista viesti, että paketin voi noutaa KAUHAJOEN S-marketin pakettiautomaatista. Muuten kiva, mutta me asutaan siis Kauhavalla. Eli n. 100km päässä Kauhajoesta... Onneksi kälyllä oli Pomp de Luxin kutsut joiden pitäjä asui Kauhajoella ja sain hyötyiltyä häntä paketin hakemisessa.


Mutta nyt siis siihen hoitolaukkuun, johon ihastuin jo varmaan ennen plussaa tikkuun, kun luin Terhin postauksen tuosta saman merkkisestä hoitolaukusta äiti ja melukylänlapset blogissaNoita Babymel hoitolaukkuja löytyy tosi monia kuoseja ja värejä,taitaapa olla muutama eri  mallikin. Esim täältä löydät laukkuja (ja tällä hetkellä näyttää olevan aika kivassa tarjouksessakin, vink vink). Itse katselin tätä harmaata jo kauan monelta erisivulta ja meinasin kiljua ääneen kun huomasin tämän Torissa.
 
 Hoitolaukussa on ihan Super paljon taskuja,joka on kyllä pelkästään plussaa.Mulla on ainakin ollut jokaisen lapsen vauva-aikana puoli omaisuutta tuola hoitolaukussa. Nyt on kiva kun saa edes johonkin järjestykseen tavarat,näin siis ainakin teoriassa=) Ulkopuolella on tuossa edessä yksi iso tasku ja sivuilla kaksi pienempää.
 
Sisältä löytyy sitten neljä pienempää taskua.

 
Mukana laukussa on myös pullolle/ruokapurkille termopussi ja hoitoalusta.

 
 
Niin ja tuossa olkahihnassa on kätevät lenksut josta laukun saa kätevästi vaunun työntöaisaan kiinni (testasin eilen,toimii!!).
 
Mulla oli Mandin ja Nuutin aikana sellainen ihan perus musta hoitolaukku jossa ei ollut mitään hienouksia. Tällä kertaa halusin astetta paremman laukun, koska hoitolaukku on kuitenkin aika kauan ollut kaikkien aikana käytössä. Tuonne pakkailen sitten sairaalaan vauvalle vaatteet ym mukaan.
 
Pakko vielä loppuun laittaa kuvaa Super ihanasta bodysta jonka löysin Keskisiltä. Name it:llä oli yhtä jos toistakin ihanaa, mutta tätä en voinut vastustaa. Nuo käännettävät hihat on ainakin meillä ollut tosi kätevät alkuun.

 
Lisäksi ostin Name it:n harsoja Minille. Meillä on näitäkin ollut joka lapsella, Imetyksen kanssa käteviä kun sitä maitoa saattaa välillä vähän valua...Tai kun haluaa vähän suojata omia vaatteita röyhtäytys hetkellä=) Tuosta pupu kuosista tykkäsin tosi kovasti, paketissa oli kaksi noita kuosillisia, kaksi valkoista ja yksi marjapuuron punainen harso.Juurikin sopivasti siis!
 
Tästä tulee taas överi pitkä postaus. Loppuun nyt kuitenkin vielä masu kuulumisia. Vointi edelleen tosi hyvä, suorastaan loistava. Vahvasti epäilen, että tällaisena se ei ihan loppuun asti pysy...
Mini potkii nykyään ihan niin,että koko masu liikkuu,varsinkin jos makaa sohvalla tai sängyllä. Yöllä oon myös pari kertaa herännyt, kun vattassa on ollut kunnon voima harjoittelut menossa<3 Vattallaan en oo pystynyt enää pitkään aikaan nukkua ja sitä on jo nyt ikävä!!!
Eilen tuli käytyä piiiiiitkästä aikaa kunnon lenkillä (siis en kehtaa edes sanoa kauanko edellisestä on aikaa..) Ja tuntui kyllä tosi hyvältä. Mulla on reippaammat lenkit jääny joka loppu raskaudessa, kun on ruvennut supistelemaan kipeästi.Mutta niitä hitaita käpsyttelyjä on onneksi pystynyt tehdä.
 
Energiaa..sitä on edelleen ihan älyttömän paljon. Tänään ajattelin kuluttaa sitä leipomiseen=) Kaapit kun rupeaa olemaan järjestyksessä!
 

 
Nyt täytyy kipittää yläkertaan katsomaan mikä sota siellä on menossa!!Äänen voimakkuudesta päätellen joku melko vakava...=)
 
                                         Mukavaa torstai päivää sulle lukija!
 
                                                             ~~Ulla~~ 
 

4 kommenttia:

  1. Tuo hoitolaukku on kyllä kivan simppelin näköinen :) Mä en ole päässyt koskaan tähän hoitolaukkujen maailmaan, aina tulee kannettua kaikki tarpeellinen omassa laukussa.
    Tuo pupu kuosi on kyllä niin suloinen ja hempeä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas oon niitä äitejä jotka kantelee tuota hoitolaukkua miljoona vuotta=)

      Poista
  2. Ihana hoitolaukku. :) Mä olen ollut ainakin ihan super tyytyväinen tuohon meidän laukkuun. Kaikki kulkee siellä kätevästi ja löytyy helposti kun osa siististi noissa taskuissa. :) Ja toi hoitoalusta on ihan huippu, sitä on käytetty jo monen monta kertaa. Samoin tuo kiinnitys systeemi vaunuihin on hyvä. :)

    Ihana tuo body, niin suloinen. Varmasti niin ihana sitten pienen päällä.♥ Ja ihana kuulla että siellä voidaan hyvin. Niin ihana seurata sun odotusta.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olin kyllä niin tyytyväinen tuohon laukkuun nyt kun sen viimein käsiini sain!Että kiitos vaan sulle ihanalle vinkistä=)

      Kiva kun oot mukana seurailemassa odotusta<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: