keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Valmista...vihdoinkin!!
 Tämä pinnasänkyyn tuleva peitto on kyllä ensimmäinen ja hetkeksi aikaa viimeinen näin pitkä projekti.Ei kuulkaas sovi tämmöselle heti-mulle-kaikki-nyt-ihmiselle alkuunkaan! Mutta toisaalta oon hirmu ylpeä itestäni,että sain tämän valmiiksi. Ja siis tässähän kävi niin,että vain tein ja tein noita ruutuja,niin lopuksi siinä oli yksi ylimääräinen kerros=)No eipä oo vajaa mittainen...Meidän makuuhuoneessa pitää tehdä pienoisia raivaus hommia,että sinne saa pinniksen mahtumaan,mutta ei ehkä ihan vielä.


Nämä villasukat aloitin Levillä. Ja sain nekin nyt sitten valmiiksi. On se vaan ihanaa,kun saa kaikki keskeneräiset jutut päätökseen.Toki nyt jo mielessä on uusia juttuja,mutta kivempi niitäkin aloitella kun edelliset on pois alta. 
En oo muuten aiemmin edes tajunnut,että villasukkiakin voi tuunailla virkkaamalla. kiitokset vaan idiksistä ripaustunnelmaa ja prinsessajuttuja blogeihin=)
Tykästyin nyt tähän malliin,niin että haaveilen itselle samanlaisia..Ja siis nämä on jo sitten ensi syksylle meidän neitoselle,siksi isot.


                                       Jotenkin niin söpöt jalassa<3
Illalla vielä viimeiseen koulutukseen ennen äitiyslomalle jääntiä. Laskin jo,että 14 päivää olis enää töitä jäljellä ja sitten mammaloma kutsuu. To do-lista sen kun vaan kasvaa..Sielähän on siis vaatimattomasti mattojen pesua ja maalausta ja ja ja...Vaikka mitä!!=)

                             Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa teille murut!!!
                                                                     ~~Ulla~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: