maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kotoilua...


 Voi miten ihana viikonloppu olikaan,siis ihan vaan kotoilua ohjelmassa. Ulkoilua ja yhdessä touhuamista,ihan parasta!Lauantai aamuna kiikutin jälleen kerran (mistä sitä vaatetta piisaakaan?!) Tiipiiseen kirppari pöydän täyteen tavaraa. Ja samalla nappasin Mandille ihan perus kotoilu housuja kolmet kainaloon.Nämä olivat Pomp de lux merkkisiä,en olekaan aiemmin tähän malliin törmännyt.Tykkäsin kyllä näistä murretuista väreistä kovasti,helppoja yhdistellä yläosien kanssa.

Minimanissa tuli pyörähdettyä ja sieltä ostin tuon ihanan pikku taulun joka nököttää nyt meidän keittiön tasolla.Ostinpa pitkästä aikaa tulppaaniakin. Kyllä niitä on monissa eriväreissä nykyään. Muistelin,että lapsuudessa niitä oli vain niitä tumman punaisia?!Nyt on aivan valinnan vaikeus!!


Lähdettiin eilen iltapäivällä vielä kaupungille leikkipuistoon touhuilemaan. Muksut oli ihan onnes ja meno oli vallan vilkas.Itte meinasin ihan jäätyä pystyyn, kun tuohon puistoon sopi tuuli jotenkin juuri sopivasti. Ehkä hitusen liian vähän vaatetta päällä,täytyy myöntää!


Tykkään käydä lasten kanssa noissa leikkipuistoissa.On jotenkin ihana katsoa lasten riemua kun he juoksevat kiipeilytelineestä keinuun ja välillä laskevat liukumäestä.Saavatpa purkaa energiaa oikein kunnolla=)Illalla herkuteltiin puurolla. Ostin pitkästä aikaa noita Elovenan annospussia ja oli kyllä huippu ihanan makuista. Näissäkin oli tullut vaikka kuinka paljon lisää vaihtoehtoja.
Mandi tykkäs kun sai ihan itse tehdä oman puuronsa.Maistuuhan se niin huomattavasti paremmalta kuin äidin tekemä=)Mukavaa alkanutta viikkoa, huomenna onkin sitten jo huhtikuu!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: