keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Näille ei näy loppua..

Ai kuka tykkää kierrellä kirppiksiä?! No minä! Viikonloppuna oli Laihialla ipanakirppis ja pakkohan sielä oli pyörähtää=)Niin ihania vaatteita ja tosi hyvä kuntoisiakin,kaiken lisäksi.
Hippuselle löytyi tätä mun uutta ihastustani,Polarn o Pyrettiä muutama body.Tämän neljännen murusen myötä oon ihastunut jotenkin tuollaisiin selkeisiin väreihin,tumman siniseen ja valkoiseen.Haalari ja lakki,housut on huutiksesta kotiutuneita.


 Mutta toki meiltä löytyy muutakin kuin sitä raitaa. Tosi ihania kuosia on ollut monissa haalareissa ja nuo kokohaalarit oon kokenut käteviksi yökkäreiksi. Niitä on siis etsitty oikein urakalla.Samalla tavalla käteviä tietty noi puolipotkarit.

 Ruskovillan vaatteet on niin pehmoisia,harmi vaan että hinta uutena on aikas suolainen,mutta näitäkin löytyy hyvä kuntoisia käytettyjä,onneksi!

 Eilen tuli aamusta istuskeltua pari tuntia labrassa. Ja kyllä siinä ah niin ihanassa sokerirasituksessa. Otin lankakerän ja puikot mukaan ja siinä odotellessa tein tumpun valmiiksi.Toinen on jo hyvällä alulla. Sukat olen kutonut jo pari viikkoa sitten kun virkkaaminen rupes tökkimään oikein huolella.Lankana oon näissä käyttänyt ihan 7 veljestä ja väri oli  (ainakin luonnossa) tuommoinen ihana farkun sininen.

 Kontrolli rakenne ultrassa tuli käytyä ja edelleen me ollaan seurannassa. Pöh.Mutta koska ihana lääkäri vakuutteli meille useita kertoja, että ei ole syytä ressata niin yritetään nyt sitten vain nautiskella masusta<3 Hirmuinen meininki on Hippusella päällä pitkin päivää. Tyypillä on kyllä ihan omat bileet useita kertoja päiväs=) Varsinkin yöt,kun joku toinen vois haluta nukkua,niin satelee potkuja pitkin mahaa.

Te ette kyllä ikinä usko mitä tämä höperö on tällä viikolla touhunnu. No haravoinut!! Kyllä, onhan nyt JO maaliskuun puoliväli..ainakin melkein. Ja meillä on ollut joka päivä aivan ihanat ilmat,tosin tuuli on ollut melkoinen. Mutta nyt on etupihalta jo kaikki kivet saatu nurmikolta pois ja kyllä tuli siistin näköistä. Pojat oli kantanut varmaan puolet tuosta lähimetsiköstä meidän pihaan ja niitä keppiä ja oksia oli sataa eri kokoa.Onneksi tyypit osallistuivat itsekin niiden keräykseen "pienellä" pyytämisellä=)

Semmoisia,varsin keväisiä, touhuja täälä!

Aurinkoista keskiviikkoa!!
 

2 kommenttia:

  1. Niin huippuja löytöjä kirppareilta. 😊 Mä varmaan kuljen kirpparilla silmät kiinni, kun harvoin löydän mitään. 😁-J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on niitä kertoja mullakin että tuun tyhjin käsin kotia kirpparilta. Mutta useimmiten sitä kyllä tulee monenlaisia ihanuuksia vastaan!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: