maanantai 24. maaliskuuta 2014

home sweet home


 Vaikka lomalle on aina ihana lähteä,rakastan kotiin paluuta.Taidan olla aikamoinen kotikissa=)Levin loma sujui hyvin,tosin napattiin sieltä tuliaisena ihan hirmu flunssa. Tämä viikko näyttäisi kuluvan sairastellessa koko perheen voimin.

No ainakin me ulkoiltiin oikein urakalla,ja mikäs siinä ulkoillessa kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta oikeastaan joka päivä!Pakkasta oli aamuisin kevyet -24 astetta.Tuntui kuulkaas melko kirpeältä kun täälä meillä päin oli jo tottunut sellaiseen +5 asteeseen!Pojat uskalsivat testailla noita ufo liukureita ja oli kyllä niin hurjan näköistä pyörimistä,että itsellä tuli ihan huono olo vain katsellessa.Mökin pihasta löytyi ihan mielettömän iso kasa lunta ja siinä lapset saivatkin möyrästää joka välissä.Mökki sijaitsee mäen päällä,tosi kätevää kun ei tarvinnut lähteä erikseen pulkkamäkeen vaan laskun sai aloittaa suoraa pihasta.


Hiihtämässäkin poitsut kävi,ensimmäistä kertaa tänä talvena!Ja vallan hienosti sujui tuokin laji.Toki molemmilla oli henkilökohtaiset nosturit mukana=)


Ulkoilun lomassa nautittiin lämmintä mehua ja juuri paistettua pullaa(no ei leivottu itse,vaan pakasteena ostettiin). Ja oli se vaan niiin hyvää.Yhtenä päivänä tehtiin retki ihan Levin huipulle,Tuikkuun ja voi niitä maisemia!!

                     Rasmus tilasi meille kotiinkin tällaisen kiipeily puun=)Ehdittiin me sisälläkin touhuilla,toki kotona huomasin,että enpä ollut juuri yhtään kuvia napsinut sisätiloista.Kyllä sitä vaan itsekkin nautti noista lumisista maisemista. Mandi kurkisti joka aamu ikkunasta ja tuumasi hämmästyneenä,että täälä on vieläkin lunta!! Niin,kotosalla se lumi on ollut aina vaan pari päivää=)


Perjantaina saatiin vielä lumisadetta ja uudessa lumessa piisasi taas uusia touhuja!


Mukana reissussa oli myös mun sisko.On se vaan luksusta viettää viikko siskon kanssa!!Mun sisko asustelee siis Kuopiossa ja sitä näkee n. parin kuukauden välien,eli ihan liian harvoin!Muksutkin nautti kun sai tädin kanssa touhustella=)

Nyt ollaan sitten kotosalla,kevättää ihan hurjasti,mielessä on tuhat ja yksi projektia.
Mutta ensin pitää saada koko perhe kuntoon. Nyt päivät on mennyt lähinnä peiton alla maatessa.

Kiitokset ihanasta matkaseurasta koko sakille!!!<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: