tiistai 4. maaliskuuta 2014

herkuttelu hetki

Kai teillä muillakin meni ihan överiksi laskiaispullien syönti?!Meillä meni koko perheellä=)
Mutta hei,noitahan syödään vaan kerran..no oikei kaks kertaa vuodes.Me hyödynnettiin myös laskiaissunnuntai..Oli ne vaan hyviä,nams.

 Annivalilta tuli meille taas "pikku" paketti. Tilasin pari alennuksessa olevaa Audrey grey-sarjan lautasta ja neljä Maria warm grey-sarjan latte mukia. Nuo kupit olivat Greengaten kesään uutuuksia.Niin ihania<3

 Meidän neidillä meni vähän aikaa ennen kuin se tohti syödä näitä herkkua,kun niin kovasti huoletti naaman sotkeentuminen=)Mut
ta kun vauhtiin pääsi ja lupasin että naama pestään kyllä niin loppua ei meinannut tulla.


           
Jätkät vetelikin jo tyylillä...Huomatkaa Nooan hienoakin hienompi kaulakoru.Meillä on myös poitsut innostunut tekemään noita koruja.Ovat ihan hurjan näppäriä pujottelemaan helmiä!

 Meidän eskarilainen toi niin ihania askarteluja päiväkodista kotiin,että oli ihan pakko esitellä ne teillekkin.Tätä hurjaa dinoa on saanut Rasmus itse maalata,sahata ja porata,niin söpö!!
Ja olympia tunnelmissa on tehty tämä hieno nelinkelkkailun kelkka.

           
                     Aikas lepposat tyypit on tässä kyydissä=)


 Mandi toivoi nukelle pesukonetta ja päätin että sellanen väsätään kotona olevista jutuista. Pahvilaatikko,lahjapaperia ja liimaa. Valmista tuli!!

 Täälä on nyt sitten pesty sata koneellista pyykkiä!!

Laitoin päälle vielä säätönupit. Mikko sahaili levystä ympyrät ja laitoin ihan vaan valkoisesta paperista siihen päällystät.Ja haara niitillä kiinni. Harvoin tulee kirpparilta Mandille mitään leluja osteltua,mutta tämmöiset ihanuudet tuli viikonloppuna vastaan. Eli Baby bornille kengät,ihan siis virallisesti nukelle tehdyt. ja hintaa oli Euron per pari.Nuo kun ovat aika kivoissa hinnoissa kaupassa.

 Semmoisia touhuja täälä.
Ihanaa se olis jo keskiviikko,pari päivää ja on viikonloppu!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: