perjantai 14. maaliskuuta 2014

Lähtö tunnelmissa

Meinaa kuulkaas vähän kiirettä pitää. Huomenna olis klo 05.00 lähtö kohti Leviä. Ihan älyttömän kova pakkaaminen viiden ihmisen tavaroissa!!Ja outoa pakata hirmu määrät lämmintä vaatetta,kun täälä kotosalla on saatu tämä viikko kulkea välikausi vaatteissa.
No tässä on siis etsittynä kaikille lapsille ulkovaatteet,siis VAIN ulkovaatteet:Nyt on onneksi jo kaikki pakattu ja ei voi kuin ihmetellä sitä tavara määrää mitä tarvitaan viikon reissulle.

Tällä viikolla tosiaan on ollut ihan huippu ihanat ilmat. Jotenkin niin keväisetkin kun aurinko on paistanu useampana päivänä.Hiekkalaatikolla on syntynyt mitä hienoimpia kakkuja ja kiikussa on otettu ihan hurjia vauhtia!

Tämä neiti on niin keskittynyt tekemään herkkuja,ettei edes huomannut äitiä kameran kanssa!
              
                                           Älä häiritte!!!
 

Jaksaako teidän muiden muksut kiikkua kauan?! Siis kun meillä nuo pikku ihmiset olis vaikka puoli tuntia kiikussa yhtä mittaa=)

Mandi kävi kurkkimas onko leikkimökin postilaatikkoon tullut postia.


Laihian ipanakirppikseltä tarttui mukaan muutakin kuin Hippuselle vaatetta. Mandille löytyi Pomp de Luxin ihanuuksia ja mihin hintaan!!
Nämä molemmat tunikat olivat 1,50€/kplSamoin nämä mielettömän ihanan väriset paidat!!


Toisen paidan tuunailin pikaisesti tässä pakkailun lomassa. Ostin tiimarin loppuunmyynnistä parit pussit virkattuja irtokukkia ja sellaisen laitoin ihan muutamalla pistolla toisen paidan rintaan.


Nyt nukkumaan,että jaksaa istua huomenna autos. Mä niin kovasti toivon,että me päästään touhuilemaan lumihankeen=)
Seuraavat postaukset onkin sitten viikon päästä ja varmastikkin sitten niitä lomakuvia!!
Ihanaa viikonloppua ja ensi viikkoa teille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: