perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ripaus vaaleanpunaista

Kovin kauaa ei tarvinnut pohtia minkä värin sitä nappaisi keväisempään sisustukseen. Vaaleanpunaisesta olen tykännyt nyt parina viime keväänä ja sama linja jatkuu tänä vuonna.H&M:ltä kotiutui kaksi ihanaa tyynynpäällistä ja kaapista löytyi kynttilöitä. Jonkun viltin kyseistä sävyä voisin vielä etsiä. Tarkoitus on siis todellakin pitää tämä väri ihan vähäisenä,mutta jotain sitä kaipaa valkoisen ja harmaan rinnalle.Tätä linnunhäkkiä suunnittelen taka terassille,kun sinne sitten taas joskus päästään! Pomp de luxilta kotiutui meille samoja sävyjä.Niin ihanan pehmoisia ja vilpoisen tuntuisia materiaaleja olivat nämä t-paidat.Sukkahousut ja leggarit tilasin myös tuossa ihanassa Rose värissä.
Tästä housu mallista olen tykännyt Pompilla kovasti.Ei ole pelkoa,että lahkeet menee kenkien alle. Ja lisäksi nuo sydänkuosiset housut oli ihan mahtavaa aavistuksen liukasta matskua.


 Ja nämä ihanuudet löytyi taannoiselta Tiipiin kierrokselta.Samaiselta kierrokselta tulin kotiin ihan täyden pussin kanssa. Vaihteeksi löytyi kaikkea kivaa Mandille ja pojille. On tullut viime aikoina pongailtua vain pienten poikien vaatteita=)Tässä siis viime kesän mallistosta (jos nyt oikein muistan) yökkäri joka oli pikku neidin puheiden mukaan söpön pehmoinen<3 Ja tuo neuletoppikin on Pompin,mutta en kyllä yhtään tiedä minkä vuoden mallistosta. Hintaa yht. 2€.


 Silloin oli ihana aurinkoinen päivä,kun pääsin pikaiselel kirppistely kierrokselle ja se näkyi kesäisissä ostoksissa! Ihanat Name it-topit Mandille. ja kesämekkoja ei vaan voi olla liikaa, eihän?! Nämä kaikki yht. 6 €


 Nooalle löytyi ihanan raikkaat Po.pin t-paita ja shortsit, yht. 5€. Samassa pöydässä olisi ollut pari muutakin po.pin t-paitaa mutta harmikseni niissä ei ollut hintaa...


 Sairastelu se vaan jatkuu,ehkä hitusen parempi olo jo rupeaa olemaan. Kovin on sitkeän tuntuista pöpöä nyt liikkeellä. Tuo auringon paiste saa tämä tyypin ihan sekaisin. Siis olis intoa tehdä pihalla vaikka mitä. Meillä pitäis terassin aitaa maalailla ja terassi muutenkin pestä ja öljytä.Mutta nuo -10 asteen yöpakkaset vähän rajoittaa...Luulisin että ei tuolle öljyn imeytymisellekkään tee hyvää jos heti muutaman tunnin päästä on pakkasella..Onko tietoa??!
Leikkimökkiä jo vähän siivoiltiin tänään.Mutta ihan vielä ei laitettu sitä leikkimis kuntoon,kun kintaiden kanssa on niin hankala touhuta pienten tee kuppien parissa.
Pyykkiä oon kuljettanut jo pihalle kuivumaan,on se vaan niin ihanaa kun saa pehmoista ja hyväntuoksuista pyykkiä. Ja ihanaa kun ne kuivuukin ihan yhdessä päivässä.Pienet ilot tällä suunnalla??!=) Meillä ei siis oo kuivausrumpua,toki kuivauskaappi,mutta en koskaan käytä sitä.

Meillä näyttää viikonloppu kalenterissa ihan tyhjältä.Niin ihanaa,saan vain olla ja nautiskella. Ja toivotaan,että tuo aurinko ihanuus jaksaisi paistella.

 
                           Aurinkoista viikonloppua joka kotiin!!!
                                                                                  ~~Ulla~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: