maanantai 3. maaliskuuta 2014

kun vaan ei voi itselleen mitään...Ensi alkuun tervetuloa uusille lukijoille=)Teistä ilahtuu aina yhtä paljon!!!

 Mä voisin jo ostaa kaikki mahdolliset jutut Hippuselle valmiiksi. Siis ihan vaipoista ja kaikesta sellasesta lähtien.No koska jotenkin tuntuu hassulta vaippoja jo roudata kotia niin ostinpa edes muita hoitojuttuja=) Koska näitä ei siis tuntunut yhtään hullulta ostaa kaappiin..Voi tätä ajatuksen kulkua=)Vetoan raskaushormoneihin!!!
 No sitten sain aikaiseksi tuunata ne pari äitiyspakkauksen makuupussia joiden kankaista en tykännyt enää. Koko homman tein vähän soveltaen Näitä ohjeita. Aluksi tuntui,ettei tästä kyllä mitään tule. Pelkästään tuossa purkamis touhussa meni pieni ikuisuus ja sitten tuossa,että sai uuden kankaan nuppileuloilla kiinni niin olikin jo tunti vierähtänyt.Tässä siis tuosta alku vaiheesta kuva.Ja sisi tuossa valkopohjaisesta tähtikankaasta näkyi tuo vanha kangas läpi. Onneksi kangasvarastosta löytyi valkoista kangasta väliin niin tuli kivemman näköinen.
Ja tämmöiset niistä sitten lopulta tuli.Tykkään kovasti molemmista ja varmasti kumpikaan ei jää kaapin perällä käyttämättömänä!<3
Tässä vielä lähempää kuvaa tuosta vetoketjun kohdasta,siitä sai yllättävän siistin.Nuo oli oiekastaan ne haasteellisimmat kohdat ommellessa.
Loppuun vielä ihana kippis löytö. Nimittäin vastaan tulla tupsahti Reimatecin talvihaalari juurikin (toivottavasti) oikeassa koossa. Jotenkin sitä jo osaa kolmen lapsen äitinä arvioida noita kokoja vaikka jokainen lapsi kasvaa tietysti omalla käyrällään. No 8 euroa maksoi tämä ihanuus,että eiköhän siitä omansa saa jos onkin liian iso/pieni!


Täälä ei olossa sen ihmeempiä.Vointi on vieläkin tosi hyvä ja viikot tuntuu ihan juoksevan eteenpäin. Muistuttakaa tästä ajasta kun tuskailen niiden viimeisten viikkojen kimpussa! Yöt menee toki vähän vaihdellen...Monena yönä tulee herättyä joskus 2 aikoihin ja sitten sitä miettii kaikkea IHAN turhaa monta tuntia.Ja ottaa päähän kun järki sanoo,että NUKU!! Aamulla sitä sitten ollaankin ihan uuvuksissa kun kello herättää 06.05. Mutta onneksi noita öitä ei nyt ihan koko aikaa ole.
 Keskiviikkona päästään taas kurkkaamaan mitä Hippuselle masuun kuuluu.Ajattelin ihan mielenkiinnosta kysyä minkä kokoinen  tyyppi siellä heiluu.Potkut on kyllä ainakin voimistunu huomattavasti viimeisten viiikkojen aikana.Eli keskiviikkoa odotellessa...


Mukavaa maanantai päivän jatkoa!!


2 kommenttia:

  1. Noista tuli ihan mielettömän ihanat!! Ja haalarit on syötävän suloiset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olin ittekki kyllä ihan mahdottoman tyytyväinen! ei malttanut heti edes kaappiin laittaa=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: