perjantai 11. huhtikuuta 2014

...Harmaata...


Pitkästä aikaa taivas on ihan harmaa ja satelee vettä.Mittarikin näyttää vaan +0.2. Täydellinen päivä siivota,kai te muut ajattelette ihan samoin?! No tämä on täydellinen päivä myös laittaa takkaan tuli ja sytytellä kynttilöitä.Ihan toivon,että illallakin on samanlainen sää ja saa hyvillä mielin käpertyä sohvalle viltin alle.Ollaan ulkoiltu niin paljon tällä viikolla,että sisällä olo maistuu.

Mandi ja Nooa sai katsoa pari pätkää Hello Kittyä kun äiti siivoili.Mandin mielenkiinto riitti tasan ensimäiseen kymmeneen minuuttiin,sitten neiti porhalsi muihin puuhiin.


                                  Nooa jaksoi vähän pidemmälle...


Pikku autot sai kyytiä kun hain varastosta pitkästä aikaa parkkitalon sisälle. Kummasti ne lelut aina kiinnostaa eri tyyliin,kun ovat hetken poissa.
Lääkärilaukku on ollut jo monta monituista viikkoa hukassa. Ja tänään sen vihdoin löysin. Ihaa pääsi Mandin ensimmäiseksi potilaaksi.Ja niin kuin voitte kuvista nähdä meillä on todellakin leikitty tänään! Ei tietoakaan mistään siististä huoneesta=)


Oon saanu käsitöitäkin taas valmiiksi. Nämä pienet ihanuudet lähtee serkun iki-ihanalle Erin tytölle ja isompi on sitten mulle itselle.Toinenkin sukka on jo ihan hyvällä mallilla...Kyllä se tästä!
Innostuin nyt sitten oikein kunnolla tuunailemaan villasukkia. Varsinkin kun mun taidoillani tehdään tasan noita joustinneule sukan varsia...


Huomiselle olis ohjelmassa Ähtärin eläinpuisto retki.Lapset odottaa tosi kovasti tuota ja kyllä sinne on itsekkin kiva mennä! Huomenna on parempi olla sitten nätti sää!
Tänään pitää käydä tyhjentämässä Tiipiin pöytä ja ehkä siinä samalla tsekkailla pikaisesti muut pöydät läpi=)


                Rentouttavaa viikonloppua juurikin Sulle!!

                                               ~~Ulla~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: