tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kevään värejä...

Välillä vähän muutakin kuin vauva-juttuja=)Oli pakko tulla hehkuttamaan,kun innostuin tilaamaan Avonilta uusia kynsilakkoja.Ja ne on niiiin herkku väreissä,että nams!

 Mä tykkään käyttää oikeastaan aina jotain vaaleaa kynsilakkaa,jos on aikaa niin tykkään laitella noita kaupoissa myytäviä kynsitarroja,niillä saa niin nopeasti kivan näköiset kynnet.Ootteko testaillu?! Onneksi myös vaaleissa sävyissä on ihania vaihtoehtoja vai mitä mieltä ootte näistä sävyistä?
 Nuo Gel finish lakat oli ihan uusia tuttavuuksia mullekkin,niissä on yhdessä purkissa kaikki,aluslakka,väri ja päällyslakka.Ja nuo speed dry lakat on kyllä jokaisen kiireisen ihmisen pelastus.Ne oikeasti kuivuu 30 sekunnissa!!!
Tykkäsin tuosta oikean puoleisesta sävystä,sitä tulee varmaan kulutettua tässä kevään aikana paljon.

 Meillä on täälä tänään sellanen tontin putsaus tuuli puhaltanut koko päivän. Siis kaikki irtonainen lähtee lentoon!Aamupäivällä piti pukeakkin vaihteeksi oikein kunnolla kun lähdettiin ulkoilemaan. Varmaan ihan normaali sää tähän aikaan keväästä,mutta kun tässä ehti jo tottua siihen lämpöiseen,niin tuontuu ihan jäätävältä tuo tuuli.

Huomenna varmaan palailen vauva aiheen kera.Tuosta aiheesta kun piisaa postattavaa,sen verran pinnalla se meidän perheessä on tällä hetkellä=)


2 kommenttia:

  1. En oo lakannu kynsiä varmaan puoleen vuoteen mut nyt on kyllä niiin herkut värit että voisin harkita! =)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: