maanantai 14. huhtikuuta 2014

Vauhdikasta menoa!

Voi mitä menoa ja meininkiä meillä on tänään ollut!Samalla kun olen katsonut lasten menoa ja yrittänyt,huom vain yrittänyt pysyä masun kanssa perässä, on ollut jotenkin pohjattoman onnellinen fiilis. Onnellinen siitä,että meillä on kolme ihanaa ja niin rakasta lasta.Ja oon ollut niin ylpeä siitä miten kaikki on oppinut tänä keväänä uusia taitoja. Rasmus on oppinut rullaluistelemaan,Nooa on oppinut kaikkia kivoja pikku taitoja joilla pärjää eskarissa hyvin esim. vetoketjun kiinni laittaminen,Mandi taas huomasi yhtäkkiä osaavansa polkea pyörällä.Ihan huikeaa!!!Äidin sydän meinaa ihan pakahtua onnesta<3

    Pojat on myös innostunut rullalaudoista,niillä mennään jo niin kovaa,että itseä hirvittää!                          Ja nämä temput...Vie multa järjen!!

Neiti osaa jo polkea isommallakin pyörällä,mutta pikku matkoja on kuulemma hauska polkea ihan vaan rennosti kolmipyörällä=)
Vaatii keskittymistä... Mandi on nyt keväällä päästä melkein varpaisiin asti Polarn o Pyretin vaatteissa. Jotenkin tykkään itse niin paljon näistä raikkaista väreistä sen ainaisen pinkin jälkeen!Haalari on kirppis löytö ja lakin ja kintaat tilasin po.pin sivuilta.


Meillä on pihassa ihana iso keinu. Lapset ja me aikuiset ollaan tykätty tuosta tosi kovaa.Saa kovat vauhdit,eikä tarvitse pelätä sen kaatumista.Nurmikkokin  muutes jo vihertää,nyt vasta kuvasta huomasin!


Leikitäänkö teillä hiekkalaatikossa? Meillä on oikeastaan päivittäin hiekkalaatikko koko kolmikon leikeissä. Välillä sielä valmistuu kakkuja ja välillä sielä on käynnissä hirmuinen rallikisa.


Oltiin koko perhe oikeastaan koko ilta ulkosalla,kun sää oli niin kiva. Tuntuu,että mihin ikinä katsoo näkee vain tekemistä.Omakotilalo asumisen iloja!?Mutta kyllä sielä puutarhassa valmistakin tulee. Terassit on öljyssä,samoin terassin pöydät ja tuolit. Lapset odottaa kovasti,että päästään istuttamaan kasvimaalle herneitä,porkkanoita,perunoita ja salaattia. Ensin sillekkin pitäis vaan tehdä jotain pikku temppuja..=)

Potkittiin vielä ennen sisälle tuloa palloa ja sitten energiat olikin aikalailla nollassa. Iltapala nassuun ja nukkumaan!

                                 Mukavaa alkanutta viikkoa!!
                                             ~~Ulla~~
 

1 kommentti:

  1. Täti täällä on myös onnellinen onnellisesta äipästä ja pikkumonstereista ^_^ Hurjan näköstä poikien meno, huhhuh! :D

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: