torstai 10. huhtikuuta 2014

pyykkäystä...


 ..Mutta mieluista sellaista.Niin ihana oli pyykkäillä ja silitellä noita pieniä ihanuuksia kaappiin.Voiko joku oikeasti mahtua noihin vaatteisiin??! Ja en oo ihan totaalisen pimahtanut,eli tässä kuvassa näkyy vaatteita koossa 50,56,62 ja jopa 68cm. Eli ei niitä nyt niiiin hurjasti oo..Eihän?! no voi olla,että mopo on hitusen karannu käsistä=)

Alhaalla kaapissa on sitten lakanat (joita pitää vielä haalia lisää), korista löytyy pipoja,lapasia ja sukkia. Ja toisessa korissa on tällä hetkellä kaikki hoitopöydälle tuleva sälä ja rasvat ym.Korit löytyi Halpahallista hintaa huimat 4,95,-


Tiipiin kirpparilta oon tehnyt sitten tietty kaikenlaisia löytöjä tyyliin joka kerta kun oon käyny siivoamassa omaa pöytää..Se siitä kaappien tyhjäyksestä=) Noh,tämä Polarn o Pyretin ihana setti oli vielä tähti kuviolla,niin eihän sitä sinne voinut jättää ja kun hintaakin oli kokoinet 3 euroa yhteensä niin JEI!!


ja tähdistä puheen ollen, tässä mun tämän viikon duunailuja:


Näitä tarvitaan kyllä vielä lisää. Tarkoitus olisi väsätä tuonne taka terassille lippuviiri. Mikko oli kyllä ajatusta vastaan,mutta voi olla että asiasta ei sen kummemmin keskustella.Se vaan ilmestyy sinne=) 

Tuo terassi on ollut mun viime päivien projekti.Epätoivonen sellainen!Siis sain päähäni,että sen vois kerrankin pestä oikein terassipesuaineella.No en suosittele kenellekkään!!!Sen jälkeen kun aine oli vaikuttanut 10 min. ja otin paine pesurin käteen ja rupesin huuhtelemaan niin laudasta lähti kaikki.Sävytetty öljy ja alkuperäinen sävy. Lisäksi ne oli ihan törkeän laikukkaat. Meinas kuulkaa ihan itku päästä. No seuraavana päivänä sama juttu alusta Mikko apurina. Ja sen jälkeen kaksi kertaa sävytetty öljy päälle ja lopputulos..No ihan ok. Mutta ei kyllä tasainen edelleenkään!Ja eilisen illan oonkin sitten maalaillu terassin aitoja valkoisiksi. Mutta nyt olis ENÄÄ terassi kalusteiden öljyäminen edessä ja sit pääsee sisustelemaan sitäkin. En muuten ole kuin vasta parina vuonna tajunut sisustellut terassia,sitä ennen sielä oli tasan pöytä ja tuolit.Blogi maailma toimi tehokkaana herättäjänä tässä asiassa!

Pääsiäiseksi on istuteltu ruoho kasvamaan,tällä kertaa oltiin hyvissä ajoin liikkeellä.prisman kauppareissulla bongattiin söpöjä tipuja Mnadin kanssa ja kotiin tultua neiti omi ne itselleen. Illalla ihmettelin missä ne on ja neitosen oven kahvassahan ne=)Saa nähdä saako niitä ollenkaan sinne pääsiäisruohon joukkoon!Niin se vaan on viikko taas kohta kulunut. Huimaa miten nopeasti aika menee! Raskausviikkojakin on takana jo 31+3.Olo on vielä vallan mainio ja mulla on varmaan se kuuluisa pesänrakennus buumi jo täydet päällä. Kovasti on intoa ja energiaa touhustella.Vielä kun vuorokaudessa olisi muutaman tunti lisää pelkästään niille omille projekteille...

                 Aurinkoista torstaita kaikille teille ihanille<3

                                                                            ~~Ulla~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: