keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vappu fiiliksissä


Joo,meidän vappu fiilikset on vähän huonot. Rasmus sairastelee sohvan pohjalla,reppanalla nousi kuume ja vielä lisäksi vatsatauti iski.No onneksi emme olleet suunnitelleet mitään ihmeempää touhua,ihan kotosalla oleilua vaan.Munkkia tuli kuitenkin paistettua ja voi ihanuus miten herkkuja ne on just paistettuna!

Muksut keksi eilen illalla pallo kauppa-leikin ja sitä on sitten jatkettu tänäänkin. Ostajia on piisannut ihan kivasti,siis äiti ja iskä vuorotellen,eli siis mennen tullen=)


Rahaa lapset kaipailivat kauppaan ja netistä tulostin näitä kivoja Hipporahoja.kliks  Laminointi koneen läpi vaan ja valmiina leikkeihin.
Mikko ahkeroi tallissa mun viimeisintä idistä taka terassille.Odotan jo malttamattomana että saan sisustaa terassin loppuun!Vielä kun saadaan ne lämpöiset säätkin takaisin niin jei!

Vielä vinkkinä muille jotka haaveilevat Maison Bellen pesuaineista,Käykääpäs kurkkaamassa Prisman pesuaine hyllyjä. Olin itse ihan yllättynyt,että näitä saa ostettua sieltäkin ja hintaa oli 3,90€.Netistähän näitä saa tilailtua monestakin paikasta,mutta hinta on aika paljon kalliimpi..Rakkaalle siskolle isot kiitokset vinkistä!!!
 Tuoksu on niin ihana<3Meidän prismasta oli muut loppu,oli vain pesuhuoneen ja keittiön puhdistusaineita.Niin ja olis sielä ollut myös kahta erilaista tiskiainetta,mutta mulla on vielä paljon sitä ihanaa greengatea jäljellä!


       Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista vappua teille kaikille!!

                                                                        ~~Ulla~~


4 kommenttia:

  1. Parantumisia Raipelle <3 Tutun näkösiä pulloja on, oli siis just samat ku tääläki Prismassa noi tuoksut :) Just nautiskelin yleispuhdistusaineesta ja jynssäsin joka paikan :D Hulluja on moneen lähtöön, mutta ku pesuaineet on vaan niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samaa mäkin mietin,pienestä se ihminen tulee onnelliseksi kun pari uutta pesuaina pulloa saa ihan fiiliksiin!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: