perjantai 2. toukokuuta 2014

Sängyn petausta

Siis pinnasängyn tietysti=)

Sain laitettua pinniksen paikoilleen.Ihmettelin samalla,että miksi aina kaikki mun idikset tulee just silloin kun Mikko on töissä?! Niin kuin tämäkin.Aamulla päätin,että se pinnis on saatava JUST NYT. Ei muuta kuin hakemaan varastosta ja ruuvailemaan ruuvia kiinni. On se vaan ihana kun sai pedattua Hippuselle sängyn valmiiksi. Tuo vauvan tulon taas vähän todellisemmaksi. Vaikka eipä sitä nyt muutenkaa oikein voi unohtaa,kun masu on joka paikas tiellä...Pinnis on ostetu aikoinaan Rasmukselle ja välillä se on ollut serkuilla lainassa.Kunnoltaan ihan huippu kuitenkin vielä,tosin väri voisi olla vaikka valkoinen=)


 Päädyssä on tuo tekemäni peitto.Varmaan levitän sen vielä tuohon päälle,ettei ehdi ihan pölyyntyä koko peti!
 Bongasin kirpparilta ihanan Mamas&Papas merkkisen vaippakassin. Voi ne vaipat ihanastikin säilyttää<3Ja tuonne meni ihan heittämällä koko paketillinen vaippoja,ettei ihan heti lopu.
Samaiselta kirppistely reissulta löytyi myös eurolla tämä iiiihana jumpsuitti. Tämä meni heti pesun jälkeen kotiintulo vaate pinoon.
 
Äitipolillakin tuli taas käytyä kontrollissa.Hippunen voi hyvin.Mutta nyt sitten selvitellään miten se istukka vielä oikein on. Ainakin se on aika lähellä kohdunsuuta,mutta lisäksi on vähän kysymys merkki mihin se on kiinnittinyt.Huoh, lisä ressiä tässä vielä kaivattiinkin! Kontrolli aika saatiin taas parin viikon päähän. Ei mitenkään kivaa kun viimeiset raskaus viikot saa rampata neuvolas ja äitipolilla ja..no joka paikas! No hyvähän se tietysti on,että kaikki tutkintaan ja selvitetään näin etukäteen,ettei sitten synnytyksessä tuu kurjia ylläreitä.

                                  Masu se vaan jatkaa kasvuaan<3
 

Ihanaa viikonloppua juurikin sulle!!!

~~Ulla~~

 

2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: