torstai 22. toukokuuta 2014

Leikkimökin laittoa


Mandin kanssa ollaan touhusteltu leikkimökin kimpussa muutamana päivänä. On sitä vaan niin kiva laitella=)Äiti varmaan nauttii enemmän kuin lapsi! Tuo lattia mua vielä vähän kaivelee,voi olla että huomenna vielä porstaillaan sitä puhtaammaksi...Mutta siis matto oli kevään kurakauden jälkeen aikas mahtavan näkönen,onneksi tuo on niin ohkainen ja pieni,että  sen voi vaan heittää koneeseen.

 Tänne on ihana laitella kaikki leikkikeittiö jutut ja leikkiruuat.Ja Mandi kyllä leikkii innokkaasti mökissään.Sielä on tänäkin keväänä ollut jo monet tee hetket ja juhlat.Ja mökkihän toimii välillä myös kauppana,leikkirahoille tuli siis tarvetta tääläkin.
Nämä on uusimpia värkkäilyjä,ihan puhtaasti soveltaen ja säveltäen tehty,siitä syystä siis vähän erinäköisiäkin kaikki,ei ressiä siitä!Mandi nuo jo nimesi prinsessa muffineiksi<3
Neiti oli mukana,tietysti,kun käytiin ostelemassa kesäkukkia kotiin ja pitihän mökkiinkin saada omat kukat.Ei kuulkaa auttanut mun taivuttelut,että eikö nää valkoiset tai vaaleanpunaiset olisi hienoja..Ei kun neiti halus nämä!No menee ne violetitkin orvokit,tietty.


 Ihan mahtavia ollut tämän viikon säät.Jotenkin ihan hullua,että viime viikolla kuljettiin vielä välikausihaalareis ja nyt on hellevaatteet käytös.Nautittava se vaan on.


 Mä oon saanu kaikista tärkeimmän kohdan mun mammaloman TO DO-listalta tehtyä,oon pessyt neljä mattoa.Voiko enää pienemmästä ihminen onnelliseksi tulla??!Mutta on kyllä niin ihana kun ehti just keittiön ja eteisten matot saada taas oikean värisiksi ennen kuin hippunen saapuu masun tälle puolelle.Leipoa pitäis vielä pakastimeen,mutta rupea nyt lämmittelemään uunia kun on näin lämmin muutenkin.Ehkä mä venailen suosista sitä edes hitusen vilpoisampaa säätä!

Esikoisella olis tasan 4 päivää eskaria jäljellä.Miten nopeasti on tämäkin vuosi mennyt. Ensi viikolla on keskiviikkona kouluun siunaaminen johon tämä äiti lähtee varmaan nessu paketin kans...Eilen ihan vaan ajattelin tuota tilaisuutta ja vesi valui jo täydet silmistä. Vetoan hormoneihin!!!

Nyt suihkuun josko sitä olis edes hetken viileämpi olo=)

                            Moiks!

2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: