keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Pitkospuilla

Käytiin tässä alku viikosta kävelemässä pitkospuilla.Tai no tuo reitti jota me mentiin oli esteetön,eli helppo kulkuista myös lasten kanssa.Ihanan hiljaista ja rauhallista oli tuola nevalla käpsytellä.Lapsille piti vaan ensimmäiset viisitoista minuuttia hokea,että ei tarvitte juosta!!Pojila on joku ihme kilpailu menos ihan joka asias?!?

Neitikin jaksoi ihmeen hyvin kävellä,varsinkin kun huomion sai pidettyä jossain muualla kuin siinä itse kävelyssä...

Käytiin lintutornilla kääntymässä ja nautiskelemassa pikku eväät,pillimehua ja keksiä.


Harmi kun ei näkynyt edes yhtä ainutta lintua missään,tosin oli hauska kuunnella lasten jutustelua siitä minkälaisiin eläimiin tuolla OLISI voinut törmätä.Siis esim. poroihin=)


Takaisin kun lähdettiin kävelemään,niin Mandin matka sujui hyvin kun napattiin lähellä olevista puista käpyjä ja heiteltiin niitä vesilammikoihin.Tai no joo,ei nuo nyt ihan vesilammikoita oo!!


Reitin alussa on silta jonka alle mentiin heittelemään kiviä jokeen.Miten se voikaan olla niin hauskaa puuhaa lapsista??!
Täällä suunnalla on viikko kulunut mukavasti. Takaterassikin on viittä vaille valmis.Vielä viimeiset silaukset niin hyvä tulee.Täälä ollaan kovasti pähkäilty mitä mummoille tehdään äitienpäivä lahjaksi ja pakko myöstää,että ajatus on vieläkin vähän hukas tuon asian tiimoilta...Samaa päänvaivaa aiheuttaa eskari tätien lahjat.Aina yhtä hankalia!

Tänään olis tarkoitus suunnata Supersportin tukkutorille tsekkaamaan josko sieltä löytyis jotain tarpeellista...Tarpeetonta nyt varmaan ainakin!Paikallisessa lastentarvike liikkeessä,Huvikummussa, näytti myös olevan hyviä tarjouksia,vielä kun keksis mitä sitä vielä tarvittis=)

Huomenna oliskin jo perjantai,JEI!! 


                                        Aurinkoista torstaita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: