lauantai 10. toukokuuta 2014

Äitienpäivänä

Musta tuli äiti 24.1.2007.Olin silloin 22 vuotias.En kyllä pitänyt itteäni mitenkään nuorena äitinä,mutta onhan sitä aikasta nuoria oltu kun nyt asiaa miettii=)Äitiydessä on eniten yllättänyt se ihan loputon huoli mikä mulla on noista pikkuisista.Jos en murehdi jotain parhaillaan olevaa juttua,niin aina voi sitten murehtia jo ennakkoon jotain teini-iän juttuja...

                                               Rasmus 

 Kaikesta murehtimisesta huolimatta,rakastan olla äiti.Raskastan noita pikku muruja enemmän kuin olisin ikinä voinut uskoa.Yritän järjestää aina aikaa olla läsnä lasten touhuissa,ihan niissä pienissä arkisissakin jutuissa.Ja kuuntelu on myös mielestäni tosi tärkeää.Nyt kun esikko on jo seitsemän vuotias ,niin olen huomannut miten paljon hän tykkää jutella päivästään ja touhuistaan.Joskus  pitää vain herätellä itsensä siihen kuuntelemiseen,ettei vain huiki omien touhujen lomasta "joo joo"

                                                    Nooa

 Mun mielestä osa rakastamista on ehdottomasti myös rajojen pitäminen.Ja niissä olen kyllä tarvittaessa tiukkakin,jopa lomaillessa!! Mutta vasta painoksi meillä kyllä halaillaan ja pusutellaan paljon.Harvoin tulee suunniteltua mitään miehen kanssa kahdestaan,enemmän ne suunnitelmat painottuu koko perheen touhuiluun.Me ollaan perhe tyyppejä!


                                                     Mandi

 Me tehtiin mun äidille lahjaksi tämmöiset valokuva-jutut.Mun mielestä aivan ihanat<3 Tuommoiset,ehkä eri tekstillä, olis ihanat esim. canvas tauluina meillä kotonakin...Jätetään idis hautumaan!Myös kortteja on askarreltu tänään vinot pinot, huomenna kun vieraillaan sekä mumman,että isomumman luona.

 Huomenna mä toivon,että saan nukkua pitkään.Tai ainakin loikoilla pitkään sängyssä ja kuunnella lasten ja miehen supinoita...=)


                     Ihanaa äitienpäivää jokaiselle äidille<3

                                          ~~Ulla~~1 kommentti:

  1. Voi olinki jo unohtanu miten pieniä myttyjä ne on ollu joskus kaikki! <3 Ja taulut edelleen niiiiin huiput! =)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: