maanantai 19. toukokuuta 2014

Rentoutunut fiilis

Hellou..Pitkästä aikaa!!
 Täälä on vietetty rentouttava viikonloppu.
Vietiin koko muksu lauma lauantai aamuna mumman ja Oskun luo hoitoon ja käännettiin nokka kohti Tamperetta.Siis ihan kahdestaan.Tämä on meillä kyllä niin harvinaista herkkua,että siitä osaa  ottaa kaiken irti. Lauantaina kurvattiin Lempäälään Ideaparkkiin ja sielähän kului kivasti aika shoppaillen. Eipä tosin mitään kummempaa löytynyt,vähän kesävaatetta muksuille.
Varattiin hotellikin Lempäälästä,siis siitä syystä,että Tampereella ei ollut yhtä ainutta vapaata huonetta!!No tuo Lempäälän paikka osoittautuikin ihan mahtavaksi.Vaihmalan hovi klik  oli hotellin nimi ja oli kyllä jotenkin niin mun makuun sisustettu ja laitettu. Tänne olisi ihana palata vielä joskus=)


 Huoneilla oli aivan ihania nimiä mm. Ruusutarha ja kaukokaipuu.Meidän huone oli Honeymoon<3
Täälä olisi ollut mahdollisuus ottaa rentouttavia hoitojakin...ehkä sitten seuraavalla kerralla!Ja suuri plussa oli myös samassa rakennuksessa oleva sisustus putiikki joka oli täynnä mm. Riviera Maisonin ihanuuksia.Pihassa oli lampaita ja pupuja häkissä,eli tämä paikka sopii tosi hyvin myös lapsiperheille.


                 Tuo hanakin...Kaikki oli niin viimeisen päälle laitettu.

 Teki kyllä niin hyvää olla vaihteeksi liikenteessä ihan kahdestaan. Varsinkin kun kohta on neljäs pikkuinen maailmassa ja menee taas hetki ennen kuin päästään kahdestaan minnekkään.Sai ladattua akut ja nautittua valmiista ruuista.Aika luksusta sanon mä!

Sunnuntaina kurvattin Ikean kautta kotia,kuinkas muuten. Sieltä mukaan tarttui terassille parit tyynyt ja kynttilöitä,yllättäen, niin ja jotain muuta enemmän tai vähemmän tarpeellista! Ihmeen vähän kuitenkin.

Kotimatka sitten sujuikin kelloa hieman hysteerisesti tuijotellen...Ilmeisesti kaikki se kävely hitusen ärsytti kohtua,supistuksia tuli nimittäin kolmisen tuntia 10 minuutin välein!!!Onneksi kumminkin rauhoittuivat kun pääsi kotia lepäilemään.Rankkaa tuo lomailu=)


Ihanaa alkanutta viikkoa!!!Toivottavasti kaikki saa nauttia näistä ihanista helteistä.

                                            ~~Ulla~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: