tiistai 22. huhtikuuta 2014

Suklaalla kuorrutettu...


 Lapset on nyt kyllä kuorrutettu sisältä ja ulkoa suklaalla.Aikuisia vaivaa vähän sama tila=)Anopilla käytiin sunnuntaina syömässä. Alusta asti itse tehty lasange...Niiiin hyvää!!Ja jälkkäriksi pashaa,voi autuus.Tämä äippä suorastaan vyöryi kotiin!Lapset sai vielä suklaamunia ja muita herkkuja.
 Pojat tutkistelemassa mumman lelulaatikoita


Mandi tykkää mummalla olevista keinutuoleista,sekä isosta että pienestä!Lapset oli ihan ihmeissään,kun mummalla oli vielä tallessa lelulehti..Meidän omat hävis mystisesti joulun jälkeen...=)
Mandi oli päästä varpaisiin Pomp de luxin vaatteissa.Tuo tähti farkkuhame oli viimeinkin sopiva.Kooltansa se on 98cm,mutta on kyllä aikas reilun kokoinen.


Mandi on päässyt serkkunsa Emman kanssa niin hyviksi kavereiksi.Ikä eroa neideillä on tasan 2kk.Ihana kattoa kun leikit alkaa heti sujua kun neitoset pääsee saman katon alle<3

Pääsiäis vapaat kului niin mahtavissa säissä,että ei voinu muuta kuin ulkoilla. Nyt on terassin aidat maalissa,JEI! Ja lasten kanssa käytiin läheisellä leikkikentällä kuluttamassa aikaa..ja energiaa=) matkalta löytyi näitä ihanuuksia.On se vaan ihanaa aikaa tää kevät!!

                                 Aurinkoisia päiviä!!!
2 kommenttia:

  1. Voi serkukset sentään! =) Mandi taas niin nättinä, ja vähän ihanasti oot laittanu sen hiukset! Jaksais ittelle väkertää ees jonain päivänä :D En oo huomannu täällä kun muutamassa kohdassa leskenlehtiä, nyt vasta huomasin. o.0

    VastaaPoista
  2. No mäki haluaisin itelle jotain letti virityksiä,muuta kun mun kädet ei vaan osaa ittelle niitä väsätä!!!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: