maanantai 28. huhtikuuta 2014

Hoitotaso

Moiks!

Miten nopeesti on taas viikko sujahtanut. Ollaan oltu pihalla,nautittu näistä ihan mahtavista ilmoista kun aurinko on paistanut ja on vaan ollut niin lämmin!Koneella ei ole ehtinyt istua ollenkaan,itse asiassa koko kapistusta ei edes avattu viikonloppuna. Talo on sisältä vähän sen näköinen,että porukka on viihtynyt ulkona.Tämän päivän oonkin sitten viettänyt siivoillen.

Tänään on ensimmäinen äitiysloma päivä,JIHUUU!!!! Meinaan nauttia tästä olosta koko sydämestäni.Viikonloppuna rupesin lyhentämään heti sitä mun TO DO-listaa,sain molemmat varastot siivottua ja tänään pesin heti aamusella saunan ja pesuhuoneen.Oli kuulkaa urakka! Mutta nyt ne onkin ihan super puhtaat ja ihanat,kannatti=)

Mandin kanssa ollaan lähdössä iltapäivällä kauppaan ja aateltiin koukata kirpparin kautta,pitkästä aikaa!

Tässä muutama viikko sitten löysin kirpparilta aivan yli ihanan Polarn o Pyretin velourhaalarin ja netistä tilasin sitten nuo töppöset ja tumput .


 No sitten kun olin jo muutenkin noita vaatteita pessyt niin ajattelin laitella hoitotason jo muutenkin valmiiksi.Meillä siis saa hoito pisteen kätevästi kodinhoito huoneeseen,jossa on sitten kaikki käden ulottuvilla.Pepun pesukin onnistuu helposti,
kun allas on ihan metrin päässä.

 Laatikkoon pitänee vielä ostella jotain pientä,esim puhdistuspyyhkeitä.Niin ja vanulappuja ja topsia.Täytyykin muistaa kirjoitella kauppalistaan...Tuossa näkyy muuten niitä Name it:n ihania harsoja.

 Tuota makuupussien tuunailu kangasta jäi vielä vähän,tein siitä nuo pienet sydämet.

 Kotiintulo vaatteet etsittiin tänään Mandin ja Nooan kanssa valmiiksi.Hankalaa hahmottaa mitä sille pikkuiselle sitten pukisi päälle. Säätäkin on vähän vaikea ennustella.No näihin päädyttiin.Haalari lähtee vähän  varmuuden vuoksi mukaan...Jos sattuukin kylmä päivä kohdalle kun kotiin tullaan. Ja voi olla,että joku ohkainen trikoo peitto vielä laitetaan tuohon pinoon.

 Nyt mennään rv 34.Tasan. Olo on vieläkin tosi hyvä.Pieniä harjoitus supistuksia on tullut kuvioihin oikeastaan päivittäin,mutta eipä ne tahtia haittaa.Paitsi lenkille menoa.Yhtenä päivänä menneellä viikolla päätin lähteä kävelylle.No lähdinkin ,mutta lenkki oli pituudeltaan about 1km ja siinä kesti puoli tuntia.Ei hyvä! Koko vatta oli ihan kipeä loppu illan.Eli ehkä mä tyydyn tästä eteenpäin vaan touhustelemaan tässä kotosalla ja käymään ihan lyhkäisillä käpsyttelyillä!

Vatta rupeaa olemaan jo tiellä,siis esim. kenkien laitto on kuulkaa yllättävän haastavaa puuhaa=) Harmi kun sitäkin pitää tehdä monta kertaa päiväs!!Mutta toivon,että Hippunen viihtyy vielä hyväisen aikaa masussa,on nimittäin aika pitkä vielä tuo mun TO DO-listani!!!

Sain vaunut jo pestyä ja pinnasängyn kokoaminen taitaa olla seuraava operaatio...

                  Mukavaa maanantain jatkoa ystävät hyvät!!!
                                         ~~Ulla~~

2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: