keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Vauvan kotiintulo vaatteet-Valmista!!

Moiks!
 
Täällä elellään Rv 35+2 ja olo on noh, iso:)
Itsestä tuntuu, että mulla menee ikuisuus nousta sohvalta ylös, tai kääntää yöllä kylkeä. Ähkyn ja puhkun. Kaikista pahimmalta tuntuu noukkia maasta esim. leluja. Valitettavasti sitä hommaa täälä talossa piisaa... Mutta siltikin niin rakastan tätä aikaa. En vielä odota synnyttämistä, vaan työnnän sen koko ajatuksen melko tehokkaasti takavasemmalle. Vaikka toisaalta tiedostan kyllä, että sielä se urakka odottaa melkein jo nurkan takana. Onneksi viikot on jo niin hyvät, että Mini ainakin on valmis, vaikka äiti ei olisikaan. Mini potkii mahassa mun mielestä paljon, toki ne liikkeet on jo vähän erilaisia, ehkä sellaisia ojenteluja?!Ainakin välillä tuntuu joku jalkapohja tuossa oikealla kyljellä<3 Mini hikkailee useita kertoja päivässä.Hauskalta tuntuu kun vatta pomppii ihan omaan läjään.
 
 
Viime viikkoina on harjoitus supistukset aavistuksen voimistuneet. Viime yönä jo hitusen säikähdin kun niitä tuli säännöllisesti parin tunnin ajan. Toki toivon, että ne jo pikku hiljaa rupeaa pehmittelemään paikkoja, mutta ihan vielä ei tarvittisi Minin tänne puolelle masua tulla.
 
Monihan varmasti lepäilisi tuollaisen yön jälkeen, mutta arvatkaa mitä mä tein?! No porstasin vessan lattian (maanantaina porstailin pesuhuoneen) Ja siivosin yläkerran, pesin ikkunoita alakerrasta ja laittelin vauvan juttuja valmiiksi. Nimittäin yöllä tuli n. sata asiaa mieleen mitä pitää tehdä, jos tässä lähtö tulis:) Että sitä listaa lyhentämään.
Vauvalle laittelin jo hoitotason valmiiksi. Meillä on kodinhoitohuoneessa tässäkin talossa loistava paikka hoitotasolle. Siinä on vesihana ihan vieressä ja muutenkin kivasti kaappi tilaa kaikelle oleelliselle.  
 
 
 Näistä purkeista löytyy pumpulipuikkoja ja pumpulilappuja.
 
 
Täältä taas muuta oleellista, niin kuin vaippoja, hoitoöljyä, rasvaa, harja ja kosteuspyyhkeitä.
 
 
 Oli pakko laittaa nallukka odottelemaan Miniä:)
 
 
Ja koska pääsin vauhtiin niin käytin aikaa myös siihen ihanimpaan, nimittäin vauvan kotiintulo vaatteiden miettimiseen. Onko tuo yhtä vaikea päätös muille, vai ajattelenko mä vaan vähän turhan monimutkaisesti?! No nämä kolme settiä lähtee mukana sairaalaan, kun lähtö tulee, tarkoitus olis siis käyttää näistä osaa ehkä jo sairaalassa vauvalla.
Kaikki setit on kokoa 50cm, se on ollut kaikille meidän muksuille sopiva koko, kun on kotiin lähdetty. Toki tästä nyt ehtii tulla joku hirmu jättiläinen vielä....:)
 
Rakastan ihan pienillä näitä body puolipotkari yhdistelmiä. Niin kätevät vaippaa vaihdettaessa.
 
Tämä on varmaan mun lemppari<3
 
 
Lisäksi mukaan lähtee nämä tumput ja pipot. Pipoja kaksi koska en tiedä kumpi noista olis sopivampi.
 
 
Harso ja viltti. Varmaan jos tämä sää tällaisena jatkuu niin heitän tuonne mukaan vielä valkoisen Newbien jumpsuitin. Mutta eletään nyt vielä siinä uskossa, että sieltä niitä lämpöisiäkin säitä vielä tulee!!
 
Ja koko komeuden pakkasin tuohon ihanaan Babymel:n hoitolaukkuun. Täältä pääset kurkkimaan juttua tuosta hoitolaukusta, jos on jäänyt väliin.
 
 

 
 Nyt on sitten hoidettu tämäkin asia,Jei!! Seuraavaksi mietintään se oma sairaalalaukku.
 
Jotenkin tämä , että saan tehtyä näitä asioita hyvissä ajoin valmiiksi valmistaa hyvin tulevaan. Inhoan pelkkää ajatusta, että tässä joku yö tulisikin ihan yhtäkkiä lähtö ja mulla olis puolet asioista tekemättä. Niinpä niitä tulee nyt sitten tehtyä ehkä VÄHÄN etukäteenkin:)
 
 
Huomenna luvassa kurkkausta sinne terassin suunnalle, pysykääpäs kuulolla!!
 
~~Ulla~~
 


10 kommenttia:

 1. Siellä onkin kaikki jo valmiina tulokasta varten ♡ Oot kyllä reipas! Mä halusin vaan tyyliin löhöillä kun kuopusta odottelin mutta oli pakko pysyä esikoisen touhujen perässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, kaikki on valmista, paitsi äiti synnytykseen..Hah. No mullakaan se sohvalla makaaminen ei oikein oo vaihtoehto, kun Nuutin peräs saa joka tapaukses juosta!Samas sitten touhuaa jo kaikkea valmiiksi:)

   Poista
 2. Oi oi, ihanaa. Tuo noiden pienten vaatteiden pakkaaminen kassiin on jotenkin niin ihanaa.♥ Ja ihana masu sulla.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se to della on!!! Niin ihanaa kun saa mätsäillä vaatteita keskenään ja päättää mitkä ihanuudet ottaa mukaan<3
   Ja kiitos, Terhi:)

   Poista
 3. No siellä ollaan ainaskin valmiina ja hyvä niin ☺ itselle kävi niin että pikkuinen syntyi täysin yllättäen rv 38 ja paljon mitään en ollut laittanut valmiiksi..no tottakai tiesin että viikot sellaiset että voisyntyä ihan milloin vain mutta tuli käsky käynnistykseen samon tein kun mulla todettiin se r- hepatoosi. Oman kassin kerkesin pakata pikana mukaan ja edellisenä iltana olin ostanut vauvan kotiintjlo vaatteet jotka aamulla olin saanjt pestyä ja kerkesin ripustas kuivumaan ☺mies sai tuoda ne sit kotiutumispäivänä laitokselle..että hyvä valmistautua vaan ajoissa niin ei tule ylläreitä niinkuin tällaiselle mattimyöhäiselle !ja ihania vaatteita. Nuo nesbiet on niin huippuja❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillähän on Rasmus on syntynyt ihan ilman mitään ennakko varoituksia rv 36 ja Nuutti rv 38. Että varmaan ihan silläkin oon laitellut kaikki valmiiksi:) Ihana,että olit kuitenkin ehtinyt ostaa nuo kotiintulo vaatteet!
   Ja Newbiet, ne on kyllä niin ihania, värimaailma ja kuosit vie ihan sydämen:)

   Poista
 4. Sori kirjoitusvirheet kun puhelimella näppäilen ☺

  VastaaPoista
 5. Ihania vaihtoehtoja, noi kuosit on kyllä aivan supersuloisia! <3 Ja hyvältä näyttää hoitonurkkakin! :) -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru<3 Mäkin tykkään kyllä näistä kuoseista niin kovasti:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: