sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Viimeinkin sisustetttuna!

Heipsan ystävät hyvät!
 
Arvatkaapa mitä mä oon tehnyt eilen ja tänään?! No penkonut kaappeja, roudannut tavaraa terassille ja laitellut niitä sielä paikoilleen. Vaihtanut ainakin sata kertaa tavaroiden paikkaa,ripustellut verhoja, kasannut sohvan. Eli siis mitä, no sisustanut terassia:)
 
Ja tässäpä olis sitten oikein kunnon kuva pläjäys, joka nurkasta. En mee takuuseen, että tavarat olis lopullisilla paikoillaan nyt,mutta omaan silmään ne on nyt hyvät.
 
Nuo verhot teki niin ison ilmeen koko terassiin, että kannatti nähdä vaivaa niiden ripusteluun. Laittelin ne ihan vaan paksummalla köydellä kiinni. Lenkit molempiin päihin ja naulalla kiinni parruun. Niin ja  nuo on siis Ikeasta ostettu verhoparilla hintaa hurjat 3€.
 

Nuo tuolien pehmusteet häiritsee mua yhä. Haluaisin niihin jotain ihan muuta värimaailmaa. Mutta mennään nyt näillä, luultavasti koko kesä:) Pöydän kaikki jutut (no paitsi servetit ja kynttilät) on muuten talven kirppis löytöjä.
 
 
Mikon tekemä pöytä ryhmäkin valmistui ja se on niin ihana. On mulla vaan kätevä mies<3
 


Nurkassa on sitten pari ulkorakennuksesta löytynyttä puulaatikkoa. Ja kesäkukkia tietty!
 


Tuo sohva on osoittautunut ihan mun lempparipaikaksi. Niin ihana istua ja syödä jätskiä. Ei ollenkaan turha ostos. Ihan nauratti kun pengoin noita kaappeja, kuinka paljon koristetyynyjä ihminen voi oikein omistaa??!!
 


Ja vielä tästä kulmasta kuvattuna:) Kivasti jäi vielä tilaakin tuohon terassille. Tarkoitus olikin, ettei se ihan täyteen tulisi kaikista sohvista ja pöydistä. Nyt siinä mahtuu vaikka lapset touhuilemaan omiaan.
 


Taloa kiertävälle kuistille käytiin ostamassa Minimanista terassimattoa oikein kunnon pätkä, että on kivempi oleskella ilman kenkiä tuossa. Tuo sohva sänky on ollut aiemmin Mandin sänkynä ja vanhassa talossa se oli myös eteisessä ihan vaan sohvana. Nyt halusin sen ehdottomasti tänne terassille, liikaa istumapaikkoja on tuskin koskaan?! Ja haaveilin jo, että tuossa on hyvä imettää Miniä, aurinko ei paista siihen ollenkaan, mutta saa kuitenkin samalla höpöteltyä muiden kanssa tai katsottua lasten perään. Meillä on siis tuossa ihan terassin lähettyvillä kaikki lasten jutut, leikkimökki,keinut, hiekkalaatikko ja trampoliini. Ja kun ilmat vielä vähän lämpenee niin laitetaan myös allas tuohon lähelle.
 


Lapsilla on liitutaulu tuossa sohvan vieressä, joka on aina ihan täynnä piirustuksia. Mikko on tuonkin väsännyt mun toiveesta:)
 

 
Samoin kuin muuten nämä vanhoista laudoista tehdyt hyllyt. Ai miten niin mä saan päähäni kaikkia kivoja juttuja?! Mikko keksi itte tehdä tuon talouspaperi jutun tuonne, leikkaa silläkin välillä!! Radio ei niin millään sovi tuohon värimaailmaan, mutta ehkä mä kestän...
 
Grillinurkkauskin sai vielä viime silauksen päällensä.
 
 
Oli muuten varmaan isoin projekti pitkään aikaan mitä ollaan tehty. Mutta kannatti, oon tänään käynyt varmaan sata kertaa tuolla istuskelemassa ja ihastelemassa<3
 
Mites teidän projektit etenee??!! Onko terassit jo saanut öljyt pintaansa?
Ihanaa alkavaa viikkoa:)
 
~~Ulla~~

8 kommenttia:

 1. Näyttää tosi ihanalta! ♡ Täällä yksi joka haaveilee omakotitalosta ja terassista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea! Mä toivon,että sun toive jossain vaiheessa toteutuu:) Siihen asti nauti keväästä, ilman että puutarhassa joka kolkka huutaa sua tekemään sille jotain:D

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Voi, että kun oot ollu reipas! Kiva tuoda vauvakin kotiin, kun on paikat tiptop! Lämpimiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tellu:)
   Joo jotenkin oli eilen illalla sellainen olo, että NYT vois vaikka vauva syntyä! Ihana tosiaan kun sai valmiiksi.
   Aurinkoisia päiviä teidänkin suunnalle:)

   Poista
 3. Tosi ihana!! :) Ja paljon kivoja pikkujuttuja joka puolella!

  Meidän terassi saa sävyt ja maalit vasta ensi kesänä (tehtiin se kestopuusta, jonka pitää saada kuivaa vuosi), mutta muuten se alkaa olla valmis. Pitäisikin ottaa siitä pari kuvaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna:)
   No te saatte hyvällä syyllä skipata kaiken maailman öljyämiset tänä keväänä, nauttikaa!!
   Kuvia ehdottomasti kehiin, ihana kurkkia toistenkin terasseja:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: