perjantai 20. toukokuuta 2016

Silmissä vilisee kätyreitä...

Huomenta!
Heti aamusta täälä, kun tänään on niin paljon ohjelmaa, nimittäin kolmen ihmisen synttärit. Onneksi parilla on yhteis synttärit ja nuo kolmannet on Nooan kaverin omat, mutta ohjelmaa ja kyyditsemistä piisaa koko päivälle. Lisäksi aurinko on paistanut niin ihanasti, että piha touhuihinkin olis tarkoitus ehtiä.
 
Mä yritin ylipuhua Nooaa, että jos oltaisiin ostettu vain jotkut kivat yksiväriset juhlajutut, siis jotain väri teemaa, mutta ei. Tietenkään ei. Kun hän halusi Kätyrit teeman. Ja sen sai:) Ehkä jo ens vuonna saadaan jotain hitusen hillitympää...Tai sitten ei!

Kutsut oli jo teeman mukaiset:

 
Mä oon nyt ruvennut ottamaan toooosi rentoa linjaa näiden kaveri synttäreiden kanssa. Tarjottavat on aika lailla kaada kippoon-valmista-linjaa. Satsaan sitten enemmän sukulaisille järjestettäville synttäreille. Nooa sai itse päättää mitä pöytään laitetaan ja saivatpa lapset itse vähän osallistua niiden tekemiseenkin. Tässä valmistuu napostelu tikut, jotka on kyllä osoittautunut melkoiseksi hitiksi!!
 
 
Kavereille annettaviin pussukoihin tuli kolme hedelmätoffee tikkua ja karkkikoru. Meillä päin ei onneksi oo tapana satsata montaa euroa noihin kaverilahjoihin. Kätyrit kuvia tulostelin pinterestin ihmeellisestä maailmasta.
 
 
Kupit, lautaset ja pillit tilasin Ullan unelmasta, eli täältä.
Nuo pillit sai kyllä hauskat naurut poikien keskuudessa aikaiseksi.
 
 
Nooa kutsui viisi parasta kaveriaan, ei rajattu kutsuttavien määrää ollenkaan. Tästäkin huomaa miten erilaisia nuo meidän kaksi vanhinta on. Rasmus kutsui omille synttäreilleen 12 poikaa ja Nooa oli ehdoton tuosta viidestä, ei yhtään enempää. Mutta voin sanoa, että kyllä se meno oli vähän rauhallisempaa tällä pienemmällä porukalla. Ja toki sekin vaikutti kun päästiin pihalle.
 
Uskokaa tai älkää, mutta tämä pöytä tyhjeni tuolla sakilla tyyliin tunnissa. Parikymmentä minuuttia pojat istui pöydässä ja sen jälkeen jäljellä oli tasan puoli kulhoa molempia sipsejä?! Nekin kannettiin sitten terassille ja herkuttelu jatkui sielä:)
 
 
Nooa halusi tuplasuklaa muffinssia ja niitä sai. Koristeet on jälleen pinterestistä bongattu.
 
 
Synttäri sankari<3
 
 
Nooa sai lahjaksi jousipyssyn, parit legot pakkaukset, hurjat läjät karkkia, juomapullon ja DVD:n. Sankari oli tosi tyytyväinen lahjoihinsa.
Nooallahan on oikea syntymäpäivä vasta 20. heinäkuuta, mutta oon huomannut, että kesällä on hankala järjestää juhlia. Ensinnäkin kavereita on hankala saada kiinni, nyt sai jakaa vain koulussa kutsut. Ja sitten kaikilla on niitä omia loma menoja. Niin ja tänä vuonna aika iso syy järjestää nämä jo nyt oli tämä vauva. Ristiäiset menee varmaan sinne loppu kesään, niin on kiva pitää jotain juhlia jo pois alta.
Myös Nuutin ja Nooan yhteiset synttärit on tulossa parin viikon päästä. Ne kuuluu sinne mun PAKKO hoitaa ennen synnytystä- listalle:)
 
Vitsi miten ihanaa, kun sää on ollut nyt poutainen ja vielä lisäksi aurinkoinenkin. Ollaan saatu ihan hurjasti aikaiseksi ulkosalla. Kasvihuoneeseen istuttelin eilen jo ensimmäiset jutut ja perunoita laitettiin myös jo kasvamaan. Nurmikon leikkaus olis tänään tai huomenna edessä. Kaikkea mukavaa puuhasteltavaa:)
 
Toivottavasti sieläkin suunnalla on päästy hyvin kevät puuhissa eteenpäin!!?
 
Ihanaa lauantai päivää:)
 
~~Ulla~~
 


2 kommenttia:

 1. Että miten ihanasti oot jaksanu panostaa taas, kaikki noi kätyrit-jutut ja tikut ja pillit ja kaikki!! Tarjottavat näyttää kyllä siltä että enpä ihmettele että katos niin pian :D Ihan tuli sellanen olo että voisin leipoa tuplasuklaamuffinsseja myös tässä sunnuntain ratoksi :P -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   No arvaa harmittiko mua kun tein vaan yksinkertaisen satsin noita muffineja, en saanut edes maistettua niitä??!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: