torstai 5. toukokuuta 2016

Eläimiä siellä, eläimiä täällä..

Eilen otettiin suunnaksi Ähtärin eläinpuisto. Sää oli niin mahtava kuin olla voi, toki se aiheutti tälle äidille myös ihan hitusen päänvaivaa. Kuinka vähällä vaatetuksella sitä oikein tohditaan lähteä??!!No t-paita hupparilinjalla mentiin. Ja ne hupparitkin oli suurimman osan aikaa kärryissä:)
 
Eikä oltu muuten ainoat jotka oli päättänyt lähteä tsekkailemaan eläimiä. Esim.  eläintarhan kärryjä sai jonottaa! Mikko siis odotti eläintarhan loppu päässä, että sai kärryt meidän käyttöön:)
Päästin isolla porukalla käymään eläinpuistossa, mukana Mikon sisko ja veli perheineen ja anoppi miehensä kanssa. Oltiin siis melkoisen sekava seurakunta, aikuisia oli 8 ja lapsia kevyet 10!
 
Mandin poseerausta häiritsi pahasti, kun yläpuolella meni köysiradalla ihmisiä:)
 
Nuutin piti tietysti päästä kiipeämään samalle kivelle...
 
 
Nuutti muuten yllätti äitin ja iskän ja jaksoi kävellä ihan koko kierroksen läpi!? Ja vielä melkoista vauhtia. Pikku mies oli kyllä juurikin oikeassa iässä katselemaan eläimiä. Ihan innoissaan kulki aitaukselta toiselle ja katseli eläimiä. Sitä ihan itsekkin innostui toiseen tyyliin, kun katseli toisen riemua.
 
Pojat tykkäs katsella taas noita kysymyksiä ja arvuutella oikeita vastauksia.
 
 
Arvatkaa mikä oli kaikkien lasten mielestä retken paras osuus. No ne eväät:) Nuuttikin popsi ihan hirmuiset määrät makkaraa ja eväsleipiä.
 
 
Kaikille lapsille napattiin kartat mukaan, josta sai seurata mikä eläin on seuraavassa häkissä.
 
Nämä villisian poikaset oli aikas suloisia. Niiden emää ei kyllä oikein suloiseksi voinut kutsua:)
 
Ja näiden karhunpentujen näkemistä odotettiin kuin kuuta nousevaa!!
 
 
Viereisen aitauksen karhu otti aika rennosti, vai mitä?!
 
 
Nämä suloiset punapandat saapuivat Ähtäriin viime kesänä. Nähtiin ne nyt ensimmäistä kertaa ja vallan hauskoja tapauksia olivat:)
 
 
Mandi huolehti Nuutista niin isosiskomaisesti, että äidin sydän meinas ihan pakahtua<3
 
 
Ihana päivä, ei voi muuta sanoa. Kotona olis odottanut sata ja yksi hommaa, mutta välillä on ihana jättää ne vaan kotia ja nauttia lasten kanssa puuhastelusta. Tästä päivästä näyttää tulevan ihan yhtä hieno, joten odotettavissa on tunti kaupalla ulkona oloa!
 
Isot kiitokset loisto seurasta tyypit!!!
 
Ihanaa perjantai päivää ja alkavaa viikonloppua!!
 
~~Ulla~~
 
Hei ja pakko kysyä:
Onko sielä ruudun toisella puolella ketään jolla olis ihan viime vuosilta kokemusta Puuhamaasta??? Mietittiin visiittiä sielä kesällä, mutta monella keskustelupalstalla oli sitä haukuttu (ne keskusteltu oli vaan vuodelta 2007)?? Me ei olla käyty missään tuon tyylisessä paikassa, niin sillä mietin, että olisko lapset viihtyneet? Meidän muksut kun saa kyllä pidettyä hauskaa ilman niitä huvipuisto laitteita.


4 kommenttia:

 1. Oi, teillä on ollut ihana päivä. :)
  Me oltiin Puuhamaassa viimeksi kun odotin Ainoa ja meidän lapset tykkäs kyllä todella paljon. :) Se oli ihan oma lemppari paikka kun olin pieni ja tykkäsin kyllä edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kiva päivä, tuollaisia lisää!!
   Mäkin oon käynyt Puuhamaassa monta kertaa lapsena ja tykännyt tosi kovaa. Jotenkin kans uskon, että meidänkin lapset vois siitä tykätä. Lapsen silmiin kun ei hirveästi mitkään rapistuneet maalit osu:)

   Poista
 2. Ähtärin eläinpuisto on kiva paikka! Ainakin sata kertaa parempi ku Korkeasaari. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin me ollaan koettu, että Ähtäri on hurjan paljon selkeämpi eläinpuisto kuin Korkeasaari! Helppoa kun yhden tien varrella on kaikki, ei tarvitse koko aikaa miettiä minne mennään ja mistä tultiin:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: